Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2010, 18:47:13
mihaila_alin
Guest

Implicit eu te iert si ma rog Bunului

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Vai puiule, te rog sa ma ierti , nu la tine faceam atingere ; ai inteles gresit !
Nu te mihni asa de rau doar dintr-o coincidenta !
Primesc revarsarea visteriei tale sufletesti cu multa apreciere si bunavointa !
Iarta-ma sunt un biet ticalos si pacatos , un incurcat in multe feluri de pacate ! Iarta-ma !
Dumnezeu sa te ierte pentru cuvintele frumoase adresate mie,care nu sunt din suflet ci au duh de hula.pe mine poti a ma huli cit vrei dar sa nu o faci si cu Creatorul tot la fel ca e de rele frate zaharia, ai un nume frumos de preot al Domnului,sfintul lui Dumnezeu, insa daca dragoste nu e, nimic nu e.incearca sa stingi minia din suflet te roade cum roade viermele din mar si cind iti vei da seama sa nu fie prea tirziu.cauta cele duhovnicesti si pe cele lumesti uita-le.incearca sa vezi cind un om e sincer cu tine si nu iti vrea nici un rau,Invatatorul meu spunea:daca ati facut un bine unuia dintre acestia mici,adevarat,adevarat va spun voua, mie mi-ati facut.oare ce va fi cu cel ce face rau aproapelui?.oare nu va arde ca iarba de foc?fereasca Dumnezeu.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Grija sotului fata de sotie ! windorin Nunta 48 08.12.2012 01:38:38
Despre casatoria intre rude de familie. radugherasim Nunta 6 10.03.2011 18:40:07
Femeia:sotie,mama,profesionista caty_deea Nunta 52 06.01.2011 10:54:57
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Postul si relatiile dintre sot si sotie cmihai Pocainta 30 10.02.2009 14:23:52