Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
spre induhovnicire no sa ma ierteDumnezeu daca cineva poate sa se induhovniceasca cu asa ceva,fao frate 'io no fac.fara sa vrei te faci purtatorul de cuvint al cuiva, purtindu-i trena.eu ce am postat am postat din visteria sufletului si nici-decum din citate stralucite.iti place sa bagi totul in aceias oala unde rezulta un ghiveci ce nu foloseste nici cui.crezi ca daca bajocoresti la nesfirsit ca si manelistii zidesti sufletul tau sau al altcuiva o nici-decum te adincesti incetisor si pe nesimtite in noroiul gilcevitorilor si crede-ma nu ai nevoie de asa ceva.eu am abordat problema intrun mod pasnic si ma trezesc luat de torent de vorbe nepotrivite,neduhovnicesti,si neziditoare de suflet,ca rezultat a indrazneli mele de a scrie ce un crestin nu are voie sa faca.iti spun mai mult un bun crestin nu are voie la o discutie nici sa reproduca injuratura care a auzi-to cindva caci e pacat, dara-mite sa scrie saemenea lucruri care dupa cum bine stim,in vechiul testament Dumnezeu pedepsea cu foc si pucioasa.sa iti dea Dumnezeu inima buna
sa luam aminte pace tuturor -si duhului tau
|
Vai puiule, te rog sa ma ierti , nu la tine faceam atingere ; ai inteles gresit !
Nu te mihni asa de rau doar dintr-o coincidenta !
Primesc revarsarea visteriei tale sufletesti cu multa apreciere si bunavointa !
Iarta-ma sunt un biet ticalos si pacatos , un incurcat in multe feluri de pacate ! Iarta-ma !