maistre, -caci Maestru nu prea-
nu stiu de ce ma lauzi zicandu-mi ca m-am trezit... Eu credeam ca sunt in amorteala chiar ireversibila..
Ce problema ai cu Iadul? Nu exista pentru tine? Sa fii sanatos si sa nu ajungi pe acolo insa in ceea ce priveste cum este acolo, ne povesteste Hristos-Dumnezeu deci, nu trebuie sa construim noi acel climat: plangerea si scrasnirea dintilor! Cred ca nu suna a distractia fratiei tale din circoteci!!!
La capitolul teologie care este nedumerirea ta? Poate mai stiu cu ce se mananca teologia... de unde stii tu ca nu? Iar in ceea ce priveste trimiterea mea in Norvegia, nu inteleg de unde pana unde te framanta asa rau? Eu nu semnez niciodata ca trimis al patriarhiei... Poti sa demonstrezi asta? Eu semnez ca hirotonit si domiciliat in Norvegia asa ca, daca fratia ta esti vreun puiet teolog, si vrei parohia mea..poti sa o iei dar sa si ramai acolo multi ani caci in acest sens, ma chiar ma ocup onorific de consilierea emigrantilor romani ce ajung in Penitenciarul Bergen din Norvegia!
te astept cu drag sa-ti las parohia mea si sa ramai inchis in ea direct proportional cu adancimea limitelor dumitale!
eu.
|