![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Numele ei este Ecaterina si de azi noapte e internata cu edem pulmonar. Va rog mult sa o pomeniti si pe ea in rugaciunile dumneavoastra si sa va rugati pentru sanatatea ei. Va multumesc tare mult si Dumnezeu sa va rasplateasca gandurile dumneavoastra bune!
|
|
||||
|
||||
![]()
Maine este chiar sarbatoarea Sf. Ecaterina!
Pentru rugaciunile Sf. Ecaterina, Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-o pe roaba ta Ecaterina si daruieste-i sanatate!
|
||||
|
||||
![]()
Cu toata inima ma voi ruga si eu pentru bunica ta Ecaterina .
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc tare mult!Dumnezeu sa va ajute!Sper din toata inima sa vin cu vesti bune!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfanta Fecioara Maria ,Maica lui Dumnezeu cu sfantul tau acoperamant apar-o pazeste-o si daruieste-i sanatate .Amin! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne indura-te si ai mila de copila ta Ecaterina ca este bolnava si are mare nevoie de Tine.Fie-ti mila Doamne de sufletul ei.Sanatate din plin pt bunica ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne IISUSE HRISTOASE cel ce esti doctorul sufletului si a tot trupul care ai calcat moartea si pe deavolul lai surpat si ai daruit viata lumi tale daruieste si surori noastre darul tau cel vindecator si ajuto cu bunatate si mila ta cea mare ca sa se vindece de boala sa , facIndo pe ea un vas ales si placut tie ,Hristoase Dumnezeul nostru amin amin amin
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc tuturor!Nu mai am cuvinte...Dumnezeu sa va aiba in paza!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sf. Ecaterina, Sf. Fecioara Maria si Sf. Nectarie vegheati la capataiul Ecaterinei!
Doamne, da-i sanatate trupeasca si sufleteasca!
|
|||
|
|||
![]()
Ma alatur si eu cu o rugaciune pt bunica ta Ecaterina,Dumnezeu sa-i dea sanatate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bunica mea a plecat la Domnul... | glykys | Generalitati | 75 | 12.06.2014 10:24:15 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugati-va rog frumos si pentru bunica mea..e f bolnava.. | suparata | Rugaciuni | 7 | 21.04.2012 00:00:35 |
Bunica mea.. | Laura19 | Umanitare | 6 | 25.02.2012 18:45:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|