Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
hai sa iti dau o reteta folositoare ca duhul curviei sa fuga de la om.in momentul cind nu te poti stapinii sa nu admiri pe cineva,spui in gindul tau esti creatia lui Dumnezeu dar mai frumoasa si desavirsita decit tine este Maica Domnului,respectivDlIIsus pt.doamne.este ceva practicat cu rezultate uneori imediate,depinde cit de adinciti suntem in starea de pacat.indrazniti eu am cucerit lumea,zice Domnul.
|
Da,numai ca mai greu este cand admiri cuiva mintea,nu fizicul...Cred ca atunci,cel mai bine e sa-ti iei "picioarele la spinare" si sa fugi mancand pamantul...Eu sunt femeie,deci vorbesc despre femei.Sunt 2 categorii de femei maritate.Prima,femeile care nu se machiaza,se imbraca modest [fuste lungi,naframa,culori inchise],merg mai mult cu capul plecat,etc.Acestea sunt cele placute in fata lui Dumnezeu,nu considera ca au nevoie de mai mult de atat,dar...daca barbatul lor nu le seamana...prognosticul casniciei e rezervat.A doua categorie sunt femeile care atrag privirile,se aranjeaza,pentru care conteaza look-ul ,acestea sunt periculoase [pentru propria persoana],ele trebuie sa se roage cel mai mult si sa se pazeasca,pentru ca de la o privire,sau un gand marunt ,se ajunge la fantezii [nu neaparat sexuale la inceput],apoi,incet, se strecoara in minte si dorinta ,iar daca ti-a intrat in cap...greu mai scapi.In cele mai multe cazuri cazi in pacat si casnicia nu va mai fi niciodata la fel ,chiar daca nu va afla nimeni niciodata.Din aceasta cauza cred ca rugaciunea este cea mai importanta arma de lupta impotriva acestui pacat .Si intre timp,fuga de persoana care crezi ca ar putea fi o ispita.Dumnezeu sa ne ajute sa nu aflam niciodata cum e sa te privesti in oglinda dupa ce ti-ai inselat sotul/sotia.