![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
la mures e zapaaaadaaaaa
![]()
|
|||
|
|||
![]()
pe la noi a nins bine noaptea trecuta,ce vine de la Domnul e bine primit,[spala-ma-vei si mai virtos decit zapada ma voi albi.ps50]bucurii in suflet,post cu liniste,sarbatori bincuvintate Romanie ori-unde te-ai afla.
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna dimineata din USA, aici ploua cu lapovita,sintem a o doua zi libera dupa sarbatoarea Thanks Giving! va doresc o zi frumoasa si un post binecuvantat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
in Calabria ploua deprimant
va salut si eu Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da Mariusica sa sarbatorit aici doua zile apoi simbata si Duminica trai si viata iti dai seama. E cald pe aici abia astept zapada. Sanatate si bucurii la toti formulistii.
|
||||
|
||||
![]()
Buna seara tuturor!
Azi a nins prima data in aceasta iarna si timp de citeva ore a fost o atmosfera de basm in oras! Va doresc tuturor suflet curat si luminos ca neaua!
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara.Ca tot era vorba de ninsoare,in Galati nu ninge,azi a fost chiar vreme de primavara.Mie imi place asa
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Buna ziua | savelmona | Umanitare | 6 | 30.12.2011 08:50:52 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
buna ziua | sunsray | Preotul | 7 | 06.04.2010 12:35:19 |
Buna ziua | ditech22 | Generalitati | 22 | 14.02.2010 18:52:40 |
buna ziua | deea_m | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 06.04.2009 22:57:16 |
|