![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Precizez si eu 2 lucruri aici:
1. Daca Dumnezeu ingaduie ca un demon sa se atinga de noi, o face cu un scop. La fel si cu bolile, ele sunt ingaduite ca sa ne purifice si sa ne apropie de Dumnezeu. 2. Diavolii saracii, sunt intrecuti de om in rautate de atatea ori, incat cred ca si ei se mira. Pe vremea Mantuitorului demonii se cutremurau in fata lui Iisus si il numeau "Fiul Celui Preainalt". Iar noi oamenii in nesimtirea noastra ne permitem de atatea ori sa-l dezconsideram pe Hristos sau...mai rau, sa facem bancuri pe seama Lui. Asadar, mai bine sa-i lasam pe demoni in treaba lor si sa ne axam pe credinta noastra in Dumnezeu... ca de prea multe ori ne injosim mai rau ca ei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot omul se crede liber si stapan pe sine... cand colo e un atat de mare sclav al patimilor.
|
|||
|
|||
![]()
Observam adesea ca cea mai neinsemnata necuratie, un gand necurat daca lasam sa patrunda in inima noastra, ne tulbura si pacea si Insusi Dumnezeu ne paraseste.Si daca nu respingem imediat pacatul ne facem salas diavolului care insufla blasfemie in inimile noastre.Suntem "o trestie miscata de vant"(de diavol).
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Așa e. Păcat că numai după ce Îl cunoști pe Dumnezeu realizezi că ceea ce numeai libertate, era de fapt robie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca exista? Se spune ca daca ar fi sa-i vedem ar fi precum picaturile de ploaie densa. Noi suntem mult prea plini de pacate si slabiciuni ca sa ingaduie Dumnezeu sa-i vedem. Oricum, pana si vederea lor, face parte din chinurile iadului. Si totusi, acelor oameni care nu mai pacatuiesc nici macar cu gandul si care au multe daruri de la Dumnezeu, li se ingaduie nu numai sa-i vada, dar sa se lupte pe fata cu ei. Am citit destul de frecvent in vietile unor sfinti despre astfel de intamplari si nu mai stiu daca la Sf. Antonie cel mare (care a scris, cred, cel mai mult despre "relatia" lui cu "cei nevazuti"), sau la un alt sfant, a venit insasi Sf. Fecioara sa-l roage sa-i elibereze pe diavolii care erau pusi la munci istovitoare, sa are cu plugul sau sa faca nu-stiu-ce alte treburi care erau grele si pentru animalele obisnuite cu astfel de munci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cate nedreptati si situatii inacceptabile exista in lumea asta, ele trebuie atribuite demonilor, din moment ce Dumnezeu e absolut bun si drept !
Nu am putea sa explicam de ce omul bun uneori e lovit mai tare decat un criminal in serie,iar omul rau o duce bine, si toate ai sporesc...decat prin contributia demonilor care au ,se pare o putere limitata de a guverna aceasta lume ! In lumea decazuta si corupta, omul intovarasit prin cadere cu Satana,il are drept imparat al acestei lumi ! Singur Cristos,a pus capat acestei situatii lugubre descizand un firav orificiu de lumina,spre care poate tinde si ajunge orice suflet uman dornic de eliberare ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diavoli , draci și demoni . | Degaul | Generalitati | 6 | 13.01.2013 11:33:32 |
Despre dragoste si alti demoni ... | mihai anton | Pocainta | 5 | 16.04.2010 15:51:06 |
Mesajul diavolului catre demoni | annajanette | Generalitati | 9 | 14.03.2010 15:25:28 |
despre dragoste si alti demoni | andreeea | Generalitati | 18 | 04.06.2008 12:14:25 |
|