![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu eu sunt exasperant, ci doctrina adventistă care face din toată problema o "alba-neagra" pe care o joacă după cum vrea: odată-i albă, odată-i neagră. Cum poate fi deci o forță impersonală care întreține viața în creaturi în același timp înalt principiu al inteligenței și al gândirii ?? Adică ce vrei să spui că înaltul principiu al inteligenței și al gândirii omului este în același timp o forță impersonală lipsită de judecată ?? Este evidentă contradicția, numai un nerod nu o poate vedea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Văd că ai luat-o iar pe arătură. Nu mă refeream la ce scrie în dicționare, ci mă refeream la realitatea efectivă a omului !! Într-un om, prin urmare, spre exemplu dumneata personal, duhul tău este o forță impersonală, lipsită de judecată, care îți susține viața, sau este înaltul principiu al gândirii și inteligenței prin care ești apt să comunici cu Duhul ?? Care este adevărata realitate despre un om, nu definițiile de dicționar că ălea le-am văzut și eu ?
Last edited by doctor_faustus; 29.11.2010 at 21:21:41. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|