Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2010, 22:20:43
Mihaela09 Mihaela09 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.11.2010
Religia: Ortodox
Smile Doamne ajuta !

Ma bucur k v-am descoperit, cred k alaturi de voi ma fac mai inteleapta. Am bucuria k pot sa vorbesc deschis, k avem aceleasi D-zeu, k pot sa-mi fac prietene sincere. DOAMNE AJUTA!
Ca multi altii, doresc schimb de pareri, invataturi, iar daca pe parcursul timpului in care ,incerc sa impartasesc alaturi de voi am sa gresesc , sau am sa supar pe cineva; nu asta mi-e scopul! Vreau sa ma simt aproare de voi, ca-ntr-o familie buna. Vreau sa va fiu aproape, vreau sa va cunosc arerile, telurile si necazurile, acestea din urma...V-am descoperit pe 25.xi.ac.N-am stiut, n-am auzit nicaieri k sunteti si va soun sincer k mi-era dor!!!
Cred k majoritatea ne staduim sa facem doar ce este bun , frumos si necesar.
Va rog sa ma primiti in mijlocul vostru, credinta cred k ne leaga, k pe frati.
Simtem sete de religie la nivel de intimitate.
Bine v-am gasit! Sper sa ne facem viata mai usoara, si mai frumoasa.
Sper k nu sunteti exigenti, sunt noua in tainele calculatorului.
Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim mai buni, uniti si puternici!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. Laura19 Generalitati 1 10.01.2012 18:43:21
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! cristiboss56 Generalitati 331 23.09.2011 08:08:13
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac Delirul Generalitati 9 11.05.2010 02:26:32
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36