![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
nu va ingrijorati de mine,n-am patit nimic rau,din contra,oricum va multumesc celor ce mi-ati simtit lipsa,va iubesc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur k v-am descoperit, cred k alaturi de voi ma fac mai inteleapta. Am bucuria k pot sa vorbesc deschis, k avem aceleasi D-zeu, k pot sa-mi fac prietene sincere. DOAMNE AJUTA!
Ca multi altii, doresc schimb de pareri, invataturi, iar daca pe parcursul timpului in care ,incerc sa impartasesc alaturi de voi am sa gresesc , sau am sa supar pe cineva; nu asta mi-e scopul! Vreau sa ma simt aproare de voi, ca-ntr-o familie buna. Vreau sa va fiu aproape, vreau sa va cunosc ![]() Cred k majoritatea ne staduim sa facem doar ce este bun , frumos si necesar. Va rog sa ma primiti in mijlocul vostru, credinta cred k ne leaga, k pe frati. Simtem sete de religie la nivel de intimitate. Bine v-am gasit! Sper sa ne facem viata mai usoara, si mai frumoasa. Sper k nu sunteti exigenti, sunt noua in tainele calculatorului. Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fim mai buni, uniti si puternici! |
|
|||
|
|||
![]()
daca va intalneati mai regulat fata-in-fata, relatiile erau mai stranse intre voi.
analizati si de cate ori le-ati inchis gura, unora dintre ei, iar acum ii cautati. |
|
|||
|
|||
![]()
MariS, nu ai mai aparut demult prietene si eu unul simt iti simt lipsa.Oriunde ai fi, Cel de Sus sa te aiba-n paza Sa. ,,Har,smerenie si jertfa de sine".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
toti, chiar si atunci cand se isca furtuni de cuvinte, reprosuri, strigate de durere ori controverse pe teme diverse. Gheron a inceput aratura de toamna in suflete, a bagat plugul adanc in sufletele celor ce citesc si rastoarna brazda dupa brazda. Nu-i rau, se scot la suprafata cele ascunse ale sufletului, se mai aeriseste si el, se desteleneste ca uneori e prea batucit de comoditate, formalism si toate cele lumesti. Dar trebuie si rabdare, si semanare cu blandete a semintelor celor bune, sa nu lasam ogorul gol, si udat cu lacrimi de iubire, de jertfa, de iertare. Dumnezeu sa va ocroteasca pe toti si sa aveti sfinte sarbatori ale Nasterii Domnului binecuvantate si cu spor duhovnicesc. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur din tot sufletul sa te vad MariS.O veche zicala galeza spune ca atunci cand viata te loveste pina cazi in genunchi trebuie sa intelegi ca ai ajuns in pozitia perfecta pentru a te ruga.Cel de Sus alege sa ne transmita ce trebuie sa intelegem in felul Lui care, din fericire, este complet diferit de al nostru.Ce vine de la EL iese mereu la suprafata,pentru ca indoiala sa cada in fata Adevarului, prin Mila Sa, in asa fel incat Lumina care razbate mereu prin intunericul mintii noastre, sa fie vazuta de toti precum vezi muntii intr-o dimineata senina de iarna. Cel de Sus sa te ocroteasca mereu in drumul tau spre EL.
Last edited by Scotsman; 10.12.2010 at 11:38:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 18:43:21 |
Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 08:08:13 |
Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 02:26:32 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|