Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2010, 19:04:26
GheronIosifIsihastul GheronIosifIsihastul is offline
Banned

Data înregistrării: 05.10.2010
Locație: acolo unde nu e Dumnezeu
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu prea inteleg agitatia, e clar ca andrei are pareri proprii, e liber cugetator. Din acestia sunt multi, din pacate. Nefiind o marturisire ortodoxa, ar trebui sa ne ingrijoram la fel de mult ca pentru cei de alte religii de pe forum.
Catalin, acum intelegi agitatia? M-a scutit Andrei de un efort si a spus singur! El vorbeste vezi Doamne, ca "ortodox" nu ca liber cugetator! Intelegi? asta este erezia cea mai periculoasa.. ca e virusul inlauntru..in staul.. Desigur daca zicea acolo protestant, nu-mi pasa! Dar eu l-am citit stand de vorba cu oamenii cu biete suflete care nu prea cunosc si stim cu totii ce tentante sunt ofertele astea ale diavolului care par mereu indrepatatite.. vorbeste de pumnul din gura si oamenii care nu prea merg la Biserica zic ca da! Mama mea a mers 10 ani la Biserica si tot ceva in genul lui cugeta.. daca am lua atitudine cu aceste focare de erezie, multe rele le-am preveni.. Eu traiesc si am sub nas zilnic roadele ereziei.. Este teribila si ramificatiille ei ne afecteaza pe toti.. Dar ma cutremur totusi de cata moleseala si delasare este printre noi.. Stii ce zice in Sfanta Scriptura, am uitat unde.. ca pentru ca nu au vrut sa primeasca invatatura cea dreapta le-a dat Dumnezeu una falsa ca sa cada prada ei..ca nu au iubit Adevarul ci au iubit minciuna.. Adevarul nu L-au primit c minciuna au primit-o! Asa si noi..Nimeni nu-l condamna pe Andrei ,toti ii primesc hulele ca cea de mai sus, in schimb, ma critica pe mine, care apar Adevarul Apostolic si Credinta noastra stramoseasca Ortodoxa! este plin ,am observat din reactiile care au fost, sunt mai multi eretici decat ortodocsi.. o sa vedeti ,ca am infiintat un thread ca sa vedem asta si poate asa ne-om mai dezmetici.. asta reflecata cu alte cuvinte starea inimilor si a credintei noastre.. ca nu se mai nasc sfinti din Biserica ci numai eretici.. Eu nu sunt sfant, evident, de unde si durerea ca nu mai are cine sa apere Adevarul.. A ajuns unul ca mine sa lupte !si inca singur.. este teribil de trist..
Doamne miluietse-ne si nu ne lasa pe noi! indreapta mintile noastre pe calea Adevarului Tau! AMIN!

Last edited by GheronIosifIsihastul; 08.12.2010 at 19:08:22.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09