![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In fine, sunt de acord ca am invatat foarte multe de pe acest forum, dar nu chiar in sensul la care s-ar astepta cineva. Nu vreau sa fie o afirmatie jignitoare, dar am invatat in primul rand despre new age. Dupa cateva luni de stat oe forum am inteles ca eu nu-mi invat copiii bine si in loc sa le citesc povestiri biblice am pus cartea deoparte si am inceput sa-mi invat copilul cel mare exact acele lucruri care fac diferenta crestin-necrestin. In urma citirii forumului am inteles ca prima lectie pe care trebuie sa o stie fii mei este:"Dumnezeu este Sf. Treime de-o fiinta si nedespartita", iar a doua lectie a fost Sf. Euharistie este cu adevarat Sf. Trup si Sangele lui Iisus Hristos.. etc.. Astazi, chiar daca-mi trezesc copilul la doua noapte si-l intreb cui ne inchinam noi, el va sti sa raspunda ca ne inchinam Sfintei Treimi. De ce spun toate aceastea? Pentru ca daca toti crestinii ar constientiza acest lucru, atunci ecumenimul NU ar avea o baza de discutie: noi nu ne inchinam aceluiasi dumnezeu ca si evreii din ziua de azi (care il hulesc pe Iisus Hristos) sau ca si musulmanii. (multumesc lui andreicozia, datorita caruia am inteles multe lucruri, iar prin postarile lui recente mi-a amintit sa scriu despre acest subiect) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
IPS Teofan un antihrist? | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 29 | 04.08.2014 16:25:08 |
Catolicismul= pregatirea lui antiHrist | myself00 | Generalitati | 51 | 09.08.2012 01:54:04 |
Semenle timpurilor de pe urma si venirea lui antihrist | ortodox4life | Generalitati | 80 | 27.04.2012 16:38:23 |
Sfintii Prooroci Ilie si Enoh luptandu-se cu Antihrist | vidoveczandrei | Din Noul Testament | 33 | 13.06.2011 14:48:47 |
Despre Antihrist | patinina34 | Din Noul Testament | 11 | 10.05.2009 23:06:25 |
|