Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2010, 20:35:04
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Deci oamenii care stau la o conversatie in autobuz, sau la coada la mere si se plang de politicieni, de exemplu, sunt doar niste trolli, pentru ca nu se apuca de scris memorii. Cred ca nu stii ce e aia forum. De fapt stii, dar te oftici ca asta nu e forum cenzurat, si scriu atei din astia nesimititi ca noi.
Comparația e bună pentru că așa cum românii își urăsc politicienii și tu urăști Biserica. Diferența e că tu nu ai venit aici să schimbi idei ci să-ți impui propriile idei, fiindcă așa cum ai afirmat consideri din start greșită orice formă de credință și nu accepți că se poate să te înșeli.

Citat:
Aha. Deci daca criticam, vrem raul. Un manual de logica ai pe la indemana? Iti donez eu unul, daca promiti sa il citesti.
Este o diferență între felul în care critică un om cu intenții curate și unul rău intenționat. Cel cu intenții bune urmărește binele persoanei / instituției criticate. Cel rău urmărește prin critică distrugerea imaginii, denigrarea.

Dacă ai fi un om bine-intenționat s-ar vedea din aceea că ai veni și cu informații sau idei diverse în sprijinul credincioșilor, dar nu, toate mesajele tale se rezumă la obsesia de a contracara credința.

Citat:
Vezi AI2, ghinionul tau ca nu esti crestin. Ca daca erai, puteai sa injuri cat vroiai (atata timp cat injurai atei), Traditie iti era majoreta, asa cum i-a fost si lui monokeros. Standardul asta dublu, ce sa-i faci.
Era vorba de cuvinte ca nasol, mișto pe care ai2 le folosește frecvent și sunt supărătoare. Un om de bun simț nu folosește astfel de cuvinte, cel puțin nu în scris, ele sunt dovada unei lipse de respect față de sine însuși și față de alții. Nu îmi amintesc să fi văzut la vreun credincios un astfel de limbaj iar dacă aș fi văzut aș fi luat atitudine.

Citat:
Traducere: Dumnezeu vrea exact ce vreau si eu. Cum stiu asta? Pai, inteleg Biblia "altfel". Sau cand nu pot sa fac asta, spun ca nu conteaza, pur si simplu.
Ăstea sunt prejudecățile tale despre credincioși. În realitate sunt cel puțin o parte dintre credincioși care caută în mod sincer voia lui Dumnezeu și depășesc orizontul egoist al voii proprii. Tu proiectezi asupra altora propria ta condiție.

Last edited by Traditie1; 18.12.2010 at 21:03:11.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Moșii de iarnă Carmen FUNIERU Slujba inmormantarii 5 26.02.2011 00:00:39
de ce sufera batranii ? Mirela0110 Generalitati 12 11.02.2011 11:28:08
rugaciune ptu alungarea diavolilor... la miez de noapte gheorghie Rugaciuni 6 28.07.2010 16:26:31
Bătrânii dorinastoica14 Generalitati 27 11.09.2009 00:38:39
Hai sa facem copiii si batranii sa zambeasca iar mara2008 Generalitati 3 23.11.2008 07:43:16