![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-am dorit sa ma impartasesc, dar nu puteam din cauza tutunului. Atunci am cerut ajutorul lui Dumnezeu, am promis ca nu voi mai fuma niciodata si m-am impartasit. Dupa Sf. Impartasanie viata mea avea sa se schimbe asa cum niciodata nu mi-as fi imaginat. Pur si simplu nu mai simteam nevoia de tutun, iar gesturile reflexe disparusera! Linistea si pacea si bucuria pe care am simtit-o atunci cred ca nu o voi uita niciodata. Daca inainte de a renunta la tigari tuseam destul de des si raceam la fel de des, dupa aceea si pana in ziua de astazi, de 1 an si 9 luni, n-am mai tusit niciodata! (Spre deosebire de perioadele de dinainte, in care tuseam continuu pana reluam vechiul obicei.) Cu sotul meu a fost altfel. Dupa ce a stat vreme de 3 saptamani la manastirea din Techirghiol, pentru tratament, cand a ajuns acasa mi-a spus ca nu mai poate fuma pt.ca nu mai simte nevoia! Toata perioada cat a stat acolo nu putea fuma decat in afara manastirii, pe malul lacului, si asta doar in primele 2-3 zile. Insa dupa ce a reinceput serviciul a reluat vechile obiceiuri. Cand insa, in sfarsit a hotarat sa renunte si el la tigari, acum cateva luni, dupa 2 zile de chin, a rugat pe parintele duhovnic sa-i dea binecuvantarea si de atunci nu a mai aprins nici o tigara si nici nevoia de a fuma nu mai simte. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu te impartasesti cu HRISTOS, dece iti mai trebuie tigarea?
Cei care fumeza sunt opriti de la IMPARTASANIE. Daca se lasa de fumat li se poate administra SF IMPARTASANIE. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai oricum am decis sa ma impartasesc doar dupa ce ma voi lasa de fumat. Si ca sa-l linistesc si pe domnul mirceamoraru ma voi lasa de fumat doar cu ajutorul Domnului si nu bazandu-ma pe propriile mele puteri.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cum ramane cu preotii care fumeaza?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 05:35:30 |
Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 15:01:30 |
fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 20:08:11 |
Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 17:49:57 |
Impartasania | tudor2012 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.08.2007 00:35:08 |
|