![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Arată-mi! :D
|
|
|
|||
|
|||
|
1 Timotei 2:9 *Asemenea și femeile, în îmbrăcăminte cuviincioasă, făcându-și lor podoabă din sfială și din cumințenie, nu din păr împletit și din aur, sau din mărgăritare, sau din veșminte de mult preț;
|
|
|
|||
|
|||
|
Din asta reiese nu neapărat că n-ai voie să-ți pui podoabe, ci să nu fie mai de preț pentru om decât frumusețea sufletească.
|
|
|
|||
|
|||
|
nu, nu ! textul e foarte clar, ori una ori alta (ma refer la podoaba); si cred ca nu e cazul sa-ti spun ca sfintii parinti la fel spun, ca femeile sa nu se rujeze, vopseasca, fardeze etc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar sfinții împărați și împărătese nu purtau haine scumpe și podoabe?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Aminteste-ti ca in vechime, oamenii drepti ai lui Dumnezeu la care faci referire, David, Solomon au avut mii de tiitoare. Insa asta acum se cheama preacurvie daca ai mai mult de o femeie. Deci legile si poruncile s-au schimbat considerabil. |
|
|
|||
|
|||
|
ce daca au fost imparati? fiecare va fi judecat dupa fapte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dacă e necredincioasă e mai greu s-o convingi...În cazul ăsta ar trebui să o faci mai întâi să creadă și apoi va înțelege că nu trebuie să se vopsească...Trebuie să fim mulțumiți de cum ne-a făcut Dumnezeu; dacă ea este nemulțumită de culoarea părului ei atunci e ca și când i-ar reproșa Domnului că a făcut-o într-un anumit fel...Și asta deja seamănă cu răzvrătirea... Cel mai bun lucru pe care poță să-l faci însă este rugăciunea, cu siguranță. Roagă-te Domnului ca să îi lumineze mintea și inima. Rugăciunea dă întotdeauna roade pentru că Dumnezeu este milos! Mă rog și eu pentru ea așa cum pot. Doamne ajută! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Purtarea parului | PetruD | Morala Crestina | 21 | 08.03.2019 11:54:52 |
| Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 16:34:42 |
| despre vopsitul parului | o_copila | Generalitati | 85 | 20.07.2009 19:12:32 |
|
|