Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2010, 20:54:35
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

ai2, fac parte din categoria celor ce au parte de bucurii datorita relatiei cu Dumnezeu. Nu doresc sa spun mai mult pentru ca privim diferit lumea. Iti respect punctul de vedere, dar ma doare sa stiu ca vorbesti de rau pe Cel ce imi da zilnic bucurii.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 21:21:06
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Niste argumente ar fi fost binevenite in aceasta discutie. In schimb ai comis un veritabil exercitiu de insirat erori logice. Cand vii cu argumente discutam altfel e doar parerea ta.
La faza cu pierdutul n-ar fi rau sa faci un exercitiu de sinceritate si sa recunosti ca daca nu exista D-zeu ti-ai pierdut singura viata slavind fantasme. Asta e realitatea in cazul respectiv. Nu inteleg de ce perpetuati aceasta tampenie ca nu pierdeti nimic daca nu exista D-zeu.Chiar nu va respectati deloc? Chiar vreti sa atrageti credinciosi prin minciuni? Parca nu aveati voie sa mintiti! Nici voi nu credeti in ce predicati?
ce ti-e greu sa pricepi ca eu nu pierd nimic,dar tu daca exista Dumnezeu pierzi totul.pe mine nu ma costa nimic pe tine viata vesnica,tu iti inchipui in capul tau inteligent ce inseamna vesnicia.ce nu ai priceput inteligentsuperextra?.te rog scoate capul din scorbura.de ce ma faci mincinos caci eu nu sunt mincinos ci doar tu nu poti sa pricepi la tine-i vina.mai citeste o data rugaciunea ce ti-am scris-o mai sus,cu atentie mare.

Dumnezeu si Maica Domnului sa te scoata la lumina.Amin.
Dumnezeule cel vesnic indura-te de aceasta fiinta ce traieste intru intuneric,ca mortii cei din viacuri,si o scote pe dinsa la lumina dupa mare mila ta.Slava Tie Doamne Slava Tie.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 21:21:49
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
ai2, fac parte din categoria celor ce au parte de bucurii datorita relatiei cu Dumnezeu. Nu doresc sa spun mai mult pentru ca privim diferit lumea. Iti respect punctul de vedere, dar ma doare sa stiu ca vorbesti de rau pe Cel ce imi da zilnic bucurii.
Ma bucur pentru tine si imi pare rau ca trebuie sa fac atata deranj. N-as interveni daca credinta in acelasi D-zeu nu i-ar face pe unii sa isi discrimineze semenii fara discernamant. Eu incerc sa nu judec pe nimeni bazandu-ma pe prejudecati vechi de mii de ani si atitudinea mea se poate observa ca e diferita in functie de interlocutor. Sunt crestini si crestini. Daca religia ar fi fost asa cum o intelegi tu, nu sunt sigur ca as fi devenit ateu. Daca toti ar intelege religia ca tine, crede-ma ca n-as pierde timpul postant pe acest forum. Stii prea bine ca nu ne-am incrucisat sabiile niciodata. Din pacate exista si unii care, nu pot sa cred ca n-ai remarcat, au un stil total diferit de al tau, extrem de violent si instigator, bazandu-se pe credinta in acelasi D-zeu. De unde crezi ca vine diferenta? Imi cer scuze pentru interventiile uneori foarte dure, dar nu cred ca e vina mea pentru atitudinea unor crestini. Cred ca e de datoria noastra sa ne corectam atat pe noi insine cat si pe ceilalti. Sunt convins ca D-zeu reprezinta o sursa de bucurii pentru unii, dar pentru altii e un stres permanent, ne mai vorbind despre alte atrocitati documentate istoric sau in Biblie. Ce vina am eu aici? Ca scot in evidenta defectele care ne fac neoameni? Am aratat, zic eu, ca unii incearca cu disperare sa gaseasca pasaje in Biblie ca sa-si justifice fobiile. Chiar a cunoaste inseamna a face sex? O fi valabil pentru toata Biblia? Daca nu, de unde pana unde populatia Sodomei era homosexuala? Inteleg ca tulbur apele dar nu pot nici sa renunt la ratiune nici sa fiu pasiv. Cu atat mai mult cu cat sunt si eu pe lista neagra a crestinilor. Nu a tuturor, a unora!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 21:39:05
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
ce ti-e greu sa pricepi ca eu nu pierd nimic,dar tu daca exista Dumnezeu pierzi totul.pe mine nu ma costa nimic pe tine viata vesnica,tu iti inchipui in capul tau inteligent ce inseamna vesnicia.ce nu ai priceput inteligentsuperextra?
Eu am inteles ce vrei sa zici cu vesnicia si stiu ca daca exista D-zeu nu sunt intr-o pozitie prea buna. Ma consolez cu gandul ca toti oamenii interesanti sunt in iad, dar ma streseaza gandul ca de fapt iadul pentru noi ar fi sa stam langa voi e eternitate.
Revenind la ce pierzi daca nu exista D-zeu, e la mintea cocosului ca ai investit timp si bani in credinta ta cand puteai sa le folosesti intr-un mod mai constructiv. Deci "nimic" este o exprimare intentionat eronata pentru a favoriza un anume rezultat. Din pacate la mine nu tin acest gen de argumente ilogice. Voi chair pierdeti enorm daca D-zeu nu exista, ca sa nu mai spun ca toate crimele justificate de religie ar fi absolut de condamnat. Daca D-zeu nu exista, pentru ce au murit martirii? N-au pierdut nimic? Nici macar ani buni din viata? Cum poti sa ignori aceste aspecte si sa pretinzi ca nu pierzi nimic daca D-zeu nu exista? Si ca sa trecem si in alt registru, religia va dicteaza cand e voie sa va impreunati evident cu sotia. Pai daca D-zeu nu exista, nu inseamna ca ati pierdut o groaza de ocazii sa-i oferiti pertenerei/partenerului un orgasm? Sau mai multe? Corect ar fi sa prezentati toate aceste pierderi cand vorbiti de pariul lui Pascal dar, intentionat sau nu, spuneti ca de fapt nu pierdeti nimic. Si din moment ce ti-am aratat ca nu e asa, perpetuand aceasta minciuna extrem de convenabila, devii mincinos. Minti lumea ca nu pierde nimic. Sunt dispus sa imi cer scuze daca imi explici cum cele enumerate sunt egale cu nimic in cazul in care D-zeu nu exista! Dar te rog mult, intelege ca este vorba despre varianta pariului in care D-zeu nu exista. Discutam si celelalte variante dar as vrea sa lamurim mai intai acest caz.

Citat:
.te rog scoate capul din scorbura.de ce ma faci mincinos caci eu nu sunt mincinos ci doar tu nu poti sa pricepi la tine-i vina.mai citeste o data rugaciunea ce ti-am scris-o mai sus,cu atentie mare.

Dumnezeu si Maica Domnului sa te scoata la lumina.Amin.
Dumnezeule cel vesnic indura-te de aceasta fiinta ce traieste intru intuneric,ca mortii cei din viacuri,si o scote pe dinsa la lumina dupa mare mila ta.Slava Tie Doamne Slava Tie.
Multumesc, esti foarte dragut! Din pacate iar ai folosit niste argumente care nu au sens. Rugaciunile au efect doar in cazul credinciosilor. Oricum intentia conteaza!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 21:39:20
mihaila_alin
Guest

Implicit

stai linistit eu nu am nici o lista neagra ba mai mult mi-e mila de sufletul tau ce nu are alinare decit in IIsus.poate ai observat ca din mila crestina ma rog pentru pacea sufletului tau.nu te urasc dar nu accept puctul tau de vedere.
Dumnezeul de care tu vorbesti neadevaruri sa te miluiasca
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 21:49:24
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
stai linistit eu nu am nici o lista neagra ba mai mult mi-e mila de sufletul tau ce nu are alinare decit in IIsus.
N-am zis asta! Chiar ma gandeam la alti co-forumisti sa persoane din viata reala. Chiar nu cred ca sunteti toti la fel. Te-ai exprimat totusi periorativ la adresa homosexualilor ceea ce nu-ti face deloc cinste.

Citat:
poate ai observat ca din mila crestina ma rog pentru pacea sufletului tau.
Am observa ca nu din mila crestina folosesti expresii gen "homalau". Nu e vorba doar despre cum discuti cu mine ci si despre ceilalti in general. Exagerand, e ca si cum e ok sa-i omori pe altii daca pe mine nu ma atingi.
Citat:
nu te urasc dar nu accept puctul tau de vedere.
Idem si in cazul meu.
Citat:
Dumnezeul de care tu vorbesti neadevaruri sa te miluiasca
Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 22:22:35
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Eu am inteles ce vrei sa zici cu vesnicia si stiu ca daca exista D-zeu nu sunt intr-o pozitie prea buna. Ma consolez cu gandul ca toti oamenii interesanti sunt in iad, dar ma streseaza gandul ca de fapt iadul pentru noi ar fi sa stam langa voi e eternitate.
Revenind la ce pierzi daca nu exista D-zeu, e la mintea cocosului ca ai investit timp si bani in credinta ta cand puteai sa le folosesti intr-un mod mai constructiv. Deci "nimic" este o exprimare intentionat eronata pentru a favoriza un anume rezultat. Din pacate la mine nu tin acest gen de argumente ilogice. Voi chair pierdeti enorm daca D-zeu nu exista, ca sa nu mai spun ca toate crimele justificate de religie ar fi absolut de condamnat. Daca D-zeu nu exista, pentru ce au murit martirii? N-au pierdut nimic? Nici macar ani buni din viata? Cum poti sa ignori aceste aspecte si sa pretinzi ca nu pierzi nimic daca D-zeu nu exista? Si ca sa trecem si in alt registru, religia va dicteaza cand e voie sa va impreunati evident cu sotia. Pai daca D-zeu nu exista, nu inseamna ca ati pierdut o groaza de ocazii sa-i oferiti pertenerei/partenerului un orgasm? Sau mai multe? Corect ar fi sa prezentati toate aceste pierderi cand vorbiti de pariul lui Pascal dar, intentionat sau nu, spuneti ca de fapt nu pierdeti nimic. Si din moment ce ti-am aratat ca nu e asa, perpetuand aceasta minciuna extrem de convenabila, devii mincinos. Minti lumea ca nu pierde nimic. Sunt dispus sa imi cer scuze daca imi explici cum cele enumerate sunt egale cu nimic in cazul in care D-zeu nu exista! Dar te rog mult, intelege ca este vorba despre varianta pariului in care D-zeu nu exista. Discutam si celelalte variante dar as vrea sa lamurim mai intai acest caz.

Multumesc, esti foarte dragut! Din pacate iar ai folosit niste argumente care nu au sens. Rugaciunile au efect doar in cazul credinciosilor. Oricum intentia conteaza!
hai sa iti spun un lucru care poate nu trebuia sa iti spun:-tie nici in visele tale cele mai frumoase apoi nici in viata care ti-o desfasori dupa cele lumesti[probabil tot ce iti trece prin cap fara restrictii]nu iti poti imagina ca nici o placere paminteana[sex,etc.] nu se poate apropia de {Plinatatea Duhului Sfint}este o bucurie si o placere ce cuvintele sunt neputincioase sa iti explice in ce consta aceasta.rugamintea mea este sa iei legatura cu un preot mai deosebit[calugar] si sa il rogi sa iti explice mai mult,si mai pe indelete.eu nu sunt pedagog si poate nu ma exprim intr-un limbaj ca sa poti pricepe,dar ceia ce iti spun e adevarat si autentic martor mi-e Dumnezeu si nu o fac spre lauda mea, ci spre lauda lui Dumnezeu.sa fi sigur ca rugaciunile au efect si asupra ta caci tot om si creatia lui Dumnezeu esti si tu doar ca esti mai neascultator.daca noi oameni simpli si pacatosi traim bucurii de nedescris,ce sa mai spunem de calugari sau de sfinti nu mai zic,plata cea mai mare o au martirii in momentul martirajului se deschide cerul si insusi HRISTOS le pune cununa pe cap ca drept rasplata si vor lumina de ii vede lumea.daca ai duce o viata curata,post si rugaciune aproape de Dumnezeu poate sa te miluiasca si pe tine intr-o buna zi si sa vezi ca nu ai cunoscut decit desertaciuni.sa nu te superi pe mine nu ai dreptate!.
DUMNEZEU sa te lumineze sa nu mai traesti in desertaciune.
Reply With Quote
Vechi 21.12.2010, 22:39:21
mihaila_alin
Guest

Implicit domnuleai2

de ce spui ca le dau in cap la homosexuali,pe aicea prin ardeal cam toti le zicem homalai deci e ceva obisnuit,de cind au intrat in "normalitate"o data cu ei si expresia s-a impamintenit.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2010, 08:54:12
ai2 ai2 is offline
Banned

Implicit

Citat:
de ce spui ca le dau in cap la homosexuali,pe aicea prin ardeal cam toti le zicem homalai deci e ceva obisnuit,de cind au intrat in "normalitate"o data cu ei si expresia s-a impamintenit.
N-am stiut aceste amanunte. Oricum nu e o expresie tocmai eleganta, cu atat mai mult cu cat e generalizata.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2010, 19:32:07
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
N-am stiut aceste amanunte. Oricum nu e o expresie tocmai eleganta, cu atat mai mult cu cat e generalizata.
Nu o fi eleganta expresia dar nici ingerasi nu sunt atat timp cat staruie in pacat...
Reply With Quote
Răspunde