Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Moaste
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.12.2010, 01:09:40
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
La mine e invers ! Sunt expert pe telefon în a tasta mesaje , căci internetul pe telefon l-am început în explorare . Ești oricum cel mai simpatic și de treabă "ateu"de pe acest forum !
multumesc :) ma straduiesc cat pot :D cu tastatura ma descurc bine, dar cu telefonul mai apar si gresesli, mai ales cand ma grabesc.
Reply With Quote
Vechi 31.12.2010, 01:23:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
multumesc :) ma straduiesc cat pot :D cu tastatura ma descurc bine, dar cu telefonul mai apar si gresesli, mai ales cand ma grabesc.
Da, așa este ! Revenind la supărarea ta, da este justificată , și nu mă miră, căci apar divergențe mari în majoritatea ortodoxă , dar ce să mai vorbim de grupul minoritar care vrând să-și impună punctul de vedere , nu face altceva decât să încingă și mai mult spiritele . Nu trebuie să renunți , chiar nu trebuie , pentru că ești cu bun simț , lucru mai rar pe aici , ești inteligent și cel mai important nu ești arogant, ironic, răuvoitor , și asta contează cel mai mult . Viața e pestriță , așa-i și acest forum și nu numai . Avem nevoie de opoziție! Ea ne ține în trezie , ne obligă la gândire, la lectură și nu numai . Avem nevoie de întrebări , dar nu de bășcălie precum fac alți colegi atei. Te rog să rămâi ( scuze de greșeli, am scris tot după telefon ) . La Mulți ani !
Vechi 31.12.2010, 01:27:10
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Da, așa este ! Revenind la supărarea ta, da este justificată , și nu mă miră, căci apar divergențe mari în majoritatea ortodoxă , dar ce să mai vorbim de grupul minoritar care vrând să-și impună punctul de vedere , nu face altceva decât să încingă și mai mult spiritele . Nu trebuie să renunți , chiar nu trebuie , pentru că ești cu bun simț , lucru mai rar pe aici , ești inteligent și cel mai important nu ești arogant, ironic, răuvoitor , și asta contează cel mai mult . Viața e pestriță , așa-i și acest forum și nu numai . Avem nevoie de opoziție! Ea ne ține în trezie , ne obligă la gândire, la lectură și nu numai . Avem nevoie de întrebări , dar nu de bășcălie precum fac alți colegi atei. Te rog să rămâi ( scuze de greșeli, am scris tot după telefon ) . La Mulți ani !
deocamdata am revenit. la multi ani si tie!
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 12:44:38
Crestin_Simona
Guest

Implicit Dedicatie pentru Dumitru73 si nu numai...!

,,Umbla despre ei vorba ca ar fi athei, stiti - dar, de fapt athei nu exista.
Si vrajmasul crede si tremura, numai sa nu faca binele!
Nu este om care sa nu creada in Dumnezeu, nu exista nici o faptura rationala pe pamant care sa nu tanjeasca din toata inima ei dupa viata.
Cu totii vrem sa traim vesnic, tanjim din toata inima dupa iubirea absoluta.
Si daca este iubire, sa nu se schimbe.
Sa dainuie vesnic".

Parintele Tadei de la manastirea Vitovnita.
Reply With Quote
Vechi 02.01.2011, 12:52:09
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
... pentru că ești cu bun simț , lucru mai rar pe aici , ești inteligent și cel mai important nu ești arogant, ironic, răuvoitor , și asta contează cel mai mult...
Are dreptate Cristi!
De ce ai pleca cand ai talantii acestia?
Tu nu sti ca noi care ne intoarcem la Dumnezeu, luptam poate ani de zile pentru acestia?
Si la o prima impresie nu ti se pare oarecum paradoxal?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sens are Invierea? Claudiuzara Intrebari utilizatori 12 21.04.2012 17:21:44
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat laurastifter Generalitati 7 27.07.2011 22:09:55