![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De aparate ca astea n-am auzit...Dar nu m-ar mira având în vedere ce poate face HAARP de exemplu... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intrebare :DE UNDE AU APARUT DIAVOLII IN UNIVERS??? Raspuns :DIN MASONERIE! :-)))) |
|
|
|||
|
|||
|
M-am referit la steaua roșie satanistă ca fiind steaua comunistă........:|
|
|
|
|||
|
|||
|
Stiu la ce te-ai referit,dar iti expui parerea cu atata inversunare si vorbesti de masoni intr-o maniera care m-a dus cu gandul la celalalt topic :-)))...efectiv apar de peste tot, vin si din istorie si e clar ca suntem inconjurati!
Last edited by Melissa; 02.01.2011 at 17:09:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Masoneria a apărut în urma lucrării diavolului...
|
|
|
|||
|
|||
|
Uau, cita certitudine in declaratii :))), totul e clar ca buna ziua, nu?:))))
|
|
|
|||
|
|||
|
Foarte multi fanatici care fac declaratii ca cea de mai sus, ii vad tacuti, chiar acum de sarbatori am stat la masa cu unii care nu discuta despre nimic in afara religiei(totul este desertaciune cica) deoarece ei le stiu pe toate si MAI ALES au puteri supranaturale sa vada prin tot si toate, un fel de supermani, insa din aia chipurile smeriti, modesti, dar in secret ei in mintea lor cred ca detin tot felul de puteri, de vedere cu raze gama prin om, sau ca ei au o lumina speciala in jurul lor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mă bucur că te distrezi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce crezi tu despre tine cu adevarat? Nu trebuie sa raspunzi lumii, ci doar tie!...dar SINCER, cum te vezi tu? Din nou insa, nu-mi spune ca esti cel mai mare pacatos si ca nimic bun nu faci, ca-ti bati gura degeaba! Mai bine nu raspunzi deloc decit sa-mi vinzi aiurelile astea! |
|
|
|||
|
|||
|
Puteti vedea de exemplu poezia Doina,scrisa de poetul Mihail Eminescu, publicata in anul 1883:
http://ro.wikisource.org/wiki/Doina "De la Nistru pân-la Tisa Tot românul plânsu-mi-s-a Că nu mai poate străbate De-atâta străinătate. Din Hotin și pân-la Mare Vin muscalii de-a călare, De la Mare la Hotin Mereu calea ne-o ațin; Din Boian la Vatra-Dornii Au umplut omida cornii Și străinul te tot paște De nu te mai poți cunoaște; Sus la munte, jos pe vale, Și-au făcut dușmanii cale, Din Sătmar pân- în Săcele Numai vaduri ca acele. Vai de biet român săracul, Îndărăt tot dă ca racul, Nici îi merge, nici se-ndeamnă Nici îi este toamna toamnă, Nici e vară vara lui Și-i străin în țara lui. De la Turnu-n Dorohoi Curg dușmanii în puhoi Și s-așează pe la noi; Toate cântecele pier, Zboară pasările toate De neagra străinătate. Numai umbra spinului În ușa creștinului. Își dezbracă țara sânul, Codru * frate cu românul * De săcure se tot pleacă Și izvoarele îi seacă * Sărac în țară săracă! Cine-au îndrăgit străinii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Și neamul nemernicia! Ștefane, Măria Ta, Tu la Putna nu mai sta, Las-arhimandritului Toată grija schitului, Lasă grija sfinților, În sama părinților, Clopotele să se tragă Ziua-ntreagă, noaptea-ntreagă, Doar s-a-ndura Dumnezeu Ca să-ți mântui neamul tău! Tu te-nalță din mormânt Să te-aud din corn sunând Și Moldova adunând! De-i suna din corn o dată Ai s-aduni Moldova toată, De-i suna de două ori * Îți vin codrii-n ajutor, De-i suna a treia oară Toți dușmanii or să piară, Din hotară în hotară * Îndrăgi-i-ar ciorile Și spânzurătorile!" http://ro.wikipedia.org/wiki/Comitatul_S%C4%83tmar
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ECUMENISMUL SI MASONII | ivasile | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 15.04.2014 22:45:16 |
| Dusmanie si dusmani | cristiboss56 | Generalitati | 131 | 24.10.2012 16:06:15 |
| Masonii | andipanda | Generalitati | 11 | 19.05.2011 16:31:01 |
| Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 22:52:55 |
| Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? | mihailt | Generalitati | 21 | 10.09.2010 11:24:12 |
|
|