Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2011, 23:41:25
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Și revoluțiile europene de la 1848 au fost făcute de masoni...Dar revoluțiile astea au dus la liberalizare care i-a făcut pe oameni să nu mai respecte pe Dumnezeu și să nu mai respecte autoritatea statului...iată cum s-a ajuns ca toți conducătorii de stat atât din România (nu zic că îl apreciez pe Băsescu, dar îl respect pentru poziția sa de președinte al României), cât și din întreaga lume să fie umiliți în publicații de 2 bani precum Libertatea sau Cancan...
Revolutiile de la 1848 nu au fost facute de inselatii de draci de prin lojile masonice de rit scotian.
(si cu atat mai putin de inselatii de draci de la Marele orient,masoneria de rit francez.)
Cand intri in loja printre primele lucruri (cautati pe net ca se zice aceasta in destule locuri) e sa juri credinta statului si oranduirii statale in care se face loja.
Revolutiile de la 1848 au fost facute de oameni patrioti,insuflati cu curaj si altruism de Duhul Sfant.
Eminescu a ajuns la spitalul de nebuni nu pentru ca evreii sau masonii l-au bagat acolo ci pentru a militat pentru unirea Transilvaniei cu Romania,ca dracii inselau pe unii din cei care conduceau acel imperiu,imperiul austro-ungar.Iar acest imperiu nu era oare un imperiu catolico-nobiliar?

Viata de curte (unde participau majoritatea oamenilor cu putere,de obicei nobilimea) a asa ziselor "regate crestine" din care multe s-au slabit cu revolutiile de la 1848,sau altele au disparut ca forma de oranduire putin mai devreme era o viata aflata sub controlul dracilor,plina de toate necuratiile duhovnicesti:
trufie,preacurvie,violente legale numite "duel",fatarnicie,ura si pizmuire fata de ceilalti,lipsa de mila,etc.
Acestia de participau la viata de curte din asa-numitele "regate crestine" precum Franta,Anglia,Austro-Ungaria,Prusia,Rusia etc erau inselati de draci sa faca ceremonii pline de lux,de fast,unde se cheltuiau foarte multi bani,unde se mancau mancari foarte scumpe etc.
Asta in timp ce saracimea avea niste case de nivelul unui cotet de porci si abia daca avea sa manance paine.

Iar legenda conform careia regii au dreptul divin de a conduce,e o legenda absurda provenita de la niste catolici francezi,inselati de draci conform careia regele Carol cel Mare (Charlemagne) ar fi fost uns direct rege de Dumnezeu Iisus Hristos,nu prin intermediul vreunui arhiereu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur_de_lis#King_Clovis_I
Macar atat nu se stie ca regele Prusiei,Frederick II,a fost mare mason de rit scotian.
Nu imi ziceti,a fost acest rege milos,nu era la curtea Prusiei de atunci prezenta viata draceasca nobiliara?
A facut improprietarire pentru tarani?
Tot asa era,sa fim seriosi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frederi...s_and_learning

Last edited by mihailt; 02.01.2011 at 23:44:54.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 00:44:50
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Revolutiile de la 1848 nu au fost facute de inselatii de draci de prin lojile masonice de rit scotian.
(si cu atat mai putin de inselatii de draci de la Marele orient,masoneria de rit francez.)
Cand intri in loja printre primele lucruri (cautati pe net ca se zice aceasta in destule locuri) e sa juri credinta statului si oranduirii statale in care se face loja.
Revolutiile de la 1848 au fost facute de oameni patrioti,insuflati cu curaj si altruism de Duhul Sfant.
Eminescu a ajuns la spitalul de nebuni nu pentru ca evreii sau masonii l-au bagat acolo ci pentru a militat pentru unirea Transilvaniei cu Romania,ca dracii inselau pe unii din cei care conduceau acel imperiu,imperiul austro-ungar.Iar acest imperiu nu era oare un imperiu catolico-nobiliar?

Viata de curte (unde participau majoritatea oamenilor cu putere,de obicei nobilimea) a asa ziselor "regate crestine" din care multe s-au slabit cu revolutiile de la 1848,sau altele au disparut ca forma de oranduire putin mai devreme era o viata aflata sub controlul dracilor,plina de toate necuratiile duhovnicesti:
trufie,preacurvie,violente legale numite "duel",fatarnicie,ura si pizmuire fata de ceilalti,lipsa de mila,etc.
Acestia de participau la viata de curte din asa-numitele "regate crestine" precum Franta,Anglia,Austro-Ungaria,Prusia,Rusia etc erau inselati de draci sa faca ceremonii pline de lux,de fast,unde se cheltuiau foarte multi bani,unde se mancau mancari foarte scumpe etc.
Asta in timp ce saracimea avea niste case de nivelul unui cotet de porci si abia daca avea sa manance paine.

Iar legenda conform careia regii au dreptul divin de a conduce,e o legenda absurda provenita de la niste catolici francezi,inselati de draci conform careia regele Carol cel Mare (Charlemagne) ar fi fost uns direct rege de Dumnezeu Iisus Hristos,nu prin intermediul vreunui arhiereu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur_de_lis#King_Clovis_I
Macar atat nu se stie ca regele Prusiei,Frederick II,a fost mare mason de rit scotian.
Nu imi ziceti,a fost acest rege milos,nu era la curtea Prusiei de atunci prezenta viata draceasca nobiliara?
A facut improprietarire pentru tarani?
Tot asa era,sa fim seriosi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Frederi...s_and_learning
Nu mă refeream la regate catolice...Mă refeream la faptul că înainte, domnitorii români erau respectați de popor, nu erau batjocoriți ca acum...Nu zic că să ne încredem total în conducători, ci zic să-i respectăm pentru poziția lor.
Dacă vei cerceta puțin vei afla că masonii au mare legături cu revoluțiile de la 1848.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 01:09:34
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Nu mă refeream la regate catolice...Mă refeream la faptul că înainte, domnitorii români erau respectați de popor, nu erau batjocoriți ca acum...Nu zic că să ne încredem total în conducători, ci zic să-i respectăm pentru poziția lor.
Dacă vei cerceta puțin vei afla că masonii au mare legături cu revoluțiile de la 1848.
Nu au facut masonii revolutiile de la 1848,un mason nu face revolutii ca in majoritatea cazurilor e foarte bogat,si daca nu e foarte bogat,au grija fratii de la loja sa ajunga bogat.
Un mic exemplu,marele maestru al lojii nationale a Angliei cin sa fie,cin sa fie,"alteta sa regala" ducele de Kent cumva?
http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_...,_Duke_of_Kent
"He is also the President of the Scout Association, the President of the Royal United Services Institute, the President of the Royal Institution of Great Britain and the Grand Master of the Freemasons in England & Wales."

Asa acum mai veniti mai fratilor va rog si explicati cum masoneria este "anti-regalista" si "anti-nobiliara" ca ma ia rasul cand aud ce dezinformari grosolane inseala dracii pe unii sa zica.

Ce Anglia actuala nu e unul din putine regate catolico-nobiliare ramase in lume?
E mare diferenta intre Biserica anglicana si BC?

Numai unii domnitori romani erau respectati de popor precum a fost de exemplu Sfantul Stefan cel Mare,nu trebuie confundata frica cu respectul.
Ca domnitorul avea armate si cine comenta cine stie ce patea.

Dl Basescu daca e inselat de draci si da masuri aiurea de aceea nu e respectat de popor.
Dl Iliescu spre exemplu daca se face un sondaj se va vedea ca e mult mai respectat de popor,la fel si cu dl Ceausescu care nu au fost presedinti extraordinari dar oricum mult mult mai buni ca dl Basescu.
Vechi 03.01.2011, 01:45:14
Senior Member

Implicit

Pe uni ii inseala dracii de vin in Romania si dracii ii inseala sa arunce cu noroi in romanii patrioti care au luptat pentru Romania.
Aceasta ca dracii ii inseala pe dansii,eu am mai zis de sora anna21 ca nu e romanca,in calendarul crestin ortodox scris pe limba romana nu exista numele anna cu 2 de n,ci numai Ana cu un singur n.

Unde a facut dl Nicolae Balcescu parte din masonerie cand sarmanul nici macar bani sa isi trateze turbeculoza nu a avut,a murit de tuberculoza la varsta de 33 de ani,exilat din Romania:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Nicolae_B%C4%83lcescu
A infiintat societatea secreta Fratia dar asta era societate romaneasca,nu masonerie.
Vechi 03.01.2011, 02:15:24
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
Pe uni ii inseala dracii de vin in Romania si dracii ii inseala sa arunce cu noroi in romanii patrioti care au luptat pentru Romania.
Aceasta ca dracii ii inseala pe dansii,eu am mai zis de sora anna21 ca nu e romanca,in calendarul crestin ortodox scris pe limba romana nu exista numele anna cu 2 de n,ci numai Ana cu un singur n.

Unde a facut dl Nicolae Balcescu parte din masonerie cand sarmanul nici macar bani sa isi trateze turbeculoza nu a avut,a murit de tuberculoza la varsta de 33 de ani,exilat din Romania:
A infiintat societatea secreta Fratia dar asta era societate romaneasca,nu masonerie.
Nu te-ai saturat de atacuri la persoana?
Si acelasi.. cu dublu n! si cu lipsa de patriotism din numele meu!

Google "user name" (sau cauta pe wikipedia).
Dar este vina mea ca incep sa explic unora care "stiu" deja totul.
Mea culpa. Nu te mai bag in seama ca n-are sens.. nu degeaba iti ignora multi postarile!
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 02:25:23
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
.. nu degeaba iti ignora multi postarile!
Mihailt are postarile cele mai pertinente, realiste si confirmate istoric spice-uite cu simpaticul sau "inselati de draci"

Pe cind postarile tale sunt urmarite de multi din complet alte motive pe care nu ti le spun ca sa nu te superi...dar esti acolo in TOP 10 :)))))
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 05:25:06
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mihailt are postarile cele mai pertinente, realiste si confirmate istoric spice-uite cu simpaticul sau "inselati de draci"
subscriu. si mie imi place sa urmaresc ce scrie mihailt. si sper ca lui anna21 (scuze ca e un dativ cam tras de par, se intelege cauza) sa nu i se mai "puna pata" pe bietul om. sau pe altii. adica sa nu mai catalogheze userii asa hodoronc-tronc, dupa bunul plac si in lipsa de ocupatie, probabil.
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 03:56:06
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu te-ai saturat de atacuri la persoana?
Si acelasi.. cu dublu n! si cu lipsa de patriotism din numele meu!

Google "user name" (sau cauta pe wikipedia).
Dar este vina mea ca incep sa explic unora care "stiu" deja totul.
Mea culpa. Nu te mai bag in seama ca n-are sens.. nu degeaba iti ignora multi postarile!
http://www.goarch.org/chapel/saints_view?contentid=411
Din calendarul unei BO de limba engleza,sa se vada ca Anna e scris cu 2 de n.
Din calendarul BOR:
http://www.mmb.ro/ro/media/calendar_ortodox_2.html
"3 M Sfântul și Dreptul Simeon; Sf. Proorociță Ana"
E scris cu un singur n.
Vechi 03.01.2011, 04:14:16
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit

Ce te astepti sa zic?
Ca Anna nu e nume romanesc, deci nu sunt patrioata pasoptista

Sa-ti explic. Cand am facut cont nu vroiam sa mi se stie numele real.
Dar totusi cunostintele vroiau sa ma recunoasca.
Anna este o persoana reala, o armeanca care traieste in strainatate. Este bogata si de succes."Toata lumea" era de acord ca Anna este foarte inteligenta, f descurcareata, f amuzanta.. etc. Anna era cineva, pe scurt. Eu sunt o anosta.
Si ca o gluma, gandindu-ma ca daca prietenii vor sa ma recunoasca, poate se vor prinde ca eu sunt Anna pe internet..
E o gluma, daca vrei. Anna cea reala este in multe privinte opusul meu, dar mie mi s-a reprosat uneori ca nu ma straduiesc sa fiu ca.. Anna.
Deci este un fel de ironie pt prieteni.

Ai inteles?
Am explicat cum mi-am ales user name-ul. (nu stiam ca sunt atatea anna cu doi n pe-aici Si nr 21 inseamna ceva, dar nu mai explic)
Multumit?
Reply With Quote
Vechi 03.01.2011, 07:15:16
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Implicit Banii de tratat tuberculoza lui Balcescu

Citat:

Asta a fost iar ciudata, dar cu riscul sa creada lumea ca am ceva Cu tine, voi spune ca banii nu-l puteau ajuta impotriva tuberculozei.
Tratamentul cu antibiotice a fost pus in uz un secol mai tarziu. Nici bacilul Koch nu fusese descoperit inca etc.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ECUMENISMUL SI MASONII ivasile Stiri, actualitati, anunturi 27 15.04.2014 21:45:16
Dusmanie si dusmani cristiboss56 Generalitati 131 24.10.2012 15:06:15
Masonii andipanda Generalitati 11 19.05.2011 15:31:01
Iubire de dusmani... pana unde? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 8 06.01.2011 21:52:55
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12