![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar dacă Dumnezeu e dragoste, de ce sa te pedepsească pe vecie dacă nu ai crezut, dar totuși ai iubit omul și fapta cea bună? Oare un părinte care din orice motiv nu a putut să-și vadă copilul până când acesta a împlinit 20 de ani si brusc apare în viața acestuia cu pretenția de a-i fi tată/mamă s-ar supăra dacă copilul ar vrea să facă un test ADN? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
suntem chip si asemanare cu dumnezeu,da?atunci dumnezeu,se bucura,se intristeaza,este gelos,iubeste,uraste,etc. posibil da,posibil nu si depinde si de copil
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu mai si omoara,in VT mai ales,dar intotdeauna cu un scop.Nimeni nu poate sa se judece cu Dzeu ,ca tot El este cel care da viata intregii lumi,El este cel care tine lumea in pace,si El face roadele campului sa incolteasca
Si oricum chiar daca ar muri de moarte naturala,fara Imparatia lui Dumnezeu,moartea tot nu valoreaza nimic . Asa ca sa ne rugam sa fim placuti lui Dumnezeu,si sa nu ne smintim daca Dumnezeu se foloseste cum vrea de cele ale Sale. Dumnezeu e cel ce a omorat pe tot intaiul nascut din Egipt,dar tot El a dat mortii pe Fiul.El a inecat oastea lui Faraon,dar tot El a lasat oastea de mucenici pe pamant,ingeri in chip de om. Nimeni sa nu se judece cu Dumnezeu,caci nimeni nu poate pricepe caile Sale . Oare ciobul va zice olarului:<<pentru ce mai facut?>> |
|
||||
|
||||
![]()
ptr.relatii si informatii, numai dumnezeu poate raspunde,restul sunt pareri.
un exemplu simplu:daca dumnezeu da viata si dumnezeu hotaraste pedepsirea prin luarea vietii poate cineva sa se opuna?este cineva nemuritor prin propria putere?un proprietar face ce doreste cu proprietatea sa.se poate privi si asa?io cred ca da.[/quote] Da, dar tu crezi ca Dumnezeu are calitati ca noi oamenii?, adica tu ca om ai putea face ce vrei cu lucrul tau ca-i al tau , dar noi tot timpul am incercat sa i atribuim lui Dumnezeu calitati., trasaturi umane , eu nu cred ca Dumnezeu gandeste ca tine .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, dar tu crezi ca Dumnezeu are calitati ca noi oamenii?, adica tu ca om ai putea face ce vrei cu lucrul tau ca-i al tau , dar noi tot timpul am incercat sa i atribuim lui Dumnezeu calitati., trasaturi umane , eu nu cred ca Dumnezeu gandeste ca tine .[/quote] daca tu ai inteles ca io consider ca dumnezeu gandeste ca oamenii, esti in mare eroare.cu sec:dumnezeu face absolut tot ce este in concordanta cu legea sa
|
||||
|
||||
![]()
Si Sfintii Parinti ! ! ! Un singur exemlu vreau , din scrierile Sfintilor Parinti , ca Dumnezeu e criminal , precum se da de inteles aici ! Sa nu ne ascundem gandurile trufase in spatele cuvintelor , caci HULA s-a vadit CLAR ! Deci . . . , lectura , lectura si iar lectura !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe Onan, într-adevăr l-a pedepsit omorându-l. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, chiar daca omul ajunge sa moara, el nu a murit pentru ca a fost pedepsit, ci pentru ca a incetat sa se mai hraneasca cu Dumnezeu, a preferat creatia (pomul cunostintei binelui si raului) ca hrana. Era un pom intrezis, deci din ceilalalti se putea hrani si intari relatia cu El.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daaa,si saracul onan era fara de pacat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
uitatul la televizor-ucide sufletul! | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 41 | 25.01.2011 09:48:06 |
si folosirea prea multa a calculatorului ucide sufletul | zriyac | Generalitati | 20 | 20.10.2010 23:44:12 |
Un fel de egoism care ucide! | achimovjan | Generalitati | 10 | 22.08.2008 08:14:38 |
|