![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica Ortodoxa nu il recunoaste pe Pontiu Pilat drept sfant, ci numai pe sotia sa, Sfanta Procla.
Este adevarat ca alaturi de ea, in Biserica Etiopiana, este cinstit ca sfant si Pilat, insa potrivit unor lucrari apocrife. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba da, te rogi,dar CA SA MULTUMESTI si ca sa mentii contactul interior cu divinitatea.Fara sa ceri nimic.Mie mi s-a intamplat deseori sa fiu in starea asta.Te vei simti grozav daca atunci cand ai o realizare cat de mica, te rogi ca sa multumesti sau mergi la biserica si dai o slujba de multumire doar,fara sa ceri nimic.Nu cred ca e un moment mai intens in care sa=l simti pe Dumnezeu,decat atunci cand,DOAR II MULTUMESTI! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i nimic.Fiecare lucru are vremea lui.Doar ca trebuie ca atitudinea ta exterioara sa exprime ceea ce simti.Si cu timpul ai sa vezi ca te va ajuta si inima pentru ca ai o inima buna.De asta iti si trimit trandafiri!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vamesul si fariseul | costel | Generalitati | 15 | 26.02.2014 00:25:30 |