Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2011, 13:25:29
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

ca pedeapsa am incercat odata, ca sa nu ii mai dau la fundulet, cand nu asculta si era incapatanata, i-am zis gata stai in camera ta pana cand ai sa asculti, si dupa ce am dus-o in camera ei si am apropiat usa si s-a vazut singura asa de tare s-a speriat saracuta ca a inceput sa planga si am luat-o imediat si am zis ca gata nu mai face mama niciodata asta. da chiar nu stiu de ce s-a speriat asa ca doar asa mai sta singura in camera, se joaca cu cuburi sau cu vreo papusica in legea ei, sau de ex la nani o pun in patut si o las singurica pana adorme.

acu in ult perioada chiar nu i-am dat mai deloc la fundulet ca am vazut ca oricum nu baga in seama, probabil din cauza ca avea si pampers, asta cand o prindeam cu pampers, ca doar ea de vreo 6 luni ( din iulie anu trecut) nu ii mai pun pampers, decat la nani. a mai avut o perioada prin oct, nov cand tot timpul cerea la olita, din 10 in 10 minute, nu a fost racita, da mi-a zis drita ca e asa e o placere pt copii cand descopera olita si atunci ii mai puneam pampers, chiar daca tot la olita facea, dar mi-era frica sa nu se scape pe ea.

s-a dezvatat fff usor de pampers, in iulie cand erau caldurile alea mari am lasat-o goala goala prin casa fara pampers si ii ziceam cand vrei ceva ceri olita. ( eu o mai pusesem si de pe la vreo 8 luni pana la vreun an, dar apoi a fost o perioada mai rece, a fost si racita parca, am stat cu ea prin spital si nu am mai pus-o la olita vreo cateva luni bune pana in iulie) ..... asa vreo cateva zile a facut ea pe covoare :P dar si-a dat ea seama ca nu e asa de bine si a inceput sa faca la olita si asta doar intr-o saptamana. si tot am rarit-o cu pampersul pana am dezvatat-o de tot ziua. acu ii pun la nani, noaptea si la pranz.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii,un dar de la Dumnezeu RalucaMC Nunta 32 21.05.2013 23:50:45
Copiii din spitale Adriana Cluj Umanitare 0 11.04.2012 08:30:57
Copiii dementei Dia20_diana Generalitati 0 11.02.2008 02:00:57
copiii bolnavi urzicuta Generalitati 16 12.09.2007 08:02:35
COPIII silvimiha Generalitati 4 23.04.2007 17:23:51