![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu trebuie sa credeti ca exista vreo propozitie a carei logica sa va poate argumenta,nici ca exista nici ca nu exista Dumnezeu. Pariati pe ajutorul venit din exteriorul dv.,si nu pe gasirea adevarului prin logica dv. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Vorbește despre faptul de a câștiga totul (ceea ce pentru un creștin înseamnă mântuirea, adică raiul) sau a pierde totul (ceea ce înseamnă pedeapsa veșnică, adică iadul).
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
asta este o presupunere.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine, chiar daca vorbeste, pariul sau e inconsistent si gresit. Cred ca am stabilit asta..
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar dacă nu ai, prietene, sfatul meu ar fi bine să precizezi: părerea mea este ...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca tot vorbim de titluri, sunt student la facultatea de informatica, an terminal; da, in informatica e nevoie de logica, d-aia studiezi chiar logica in cadrul facultatii. Oricum nu asta e important aici. Deci da, eu am stabilit. Dar nu sunt singur, oricine care e impartial si are o gandire corecta iti spune acelasi lucru (nu sunt singurul, deci). Eu, ca si altcineva care scria pe aici, imi doresc sa existe un Dumnezeu. DIN PACATE, nu cred ca dumnezeul acela arata asa cum crezi tu. Eu sunt impartial si obiectiv. Tu esti subiectiv. Ma repet, nu e nicio problema (am citat si intr-un post anterior): Citat:
Citat:
Si chiar si presupunand ca e adevarat tot ce spune, zice: sa crezi in Dumnezeu: in care Dumnezeu? Pe care-l alegi? Care Biserica are legile potrivite? Cum logica nu se aplica, nu prea am cum alege. El probabil ca a plecat de la ipoteza existentei unui dumnezeu catolic, o chestie total arbitrara, putea fi oricare altul. Prin alte cuvinte nu mai fiti asa mandri de Pascal asta, cum ca era mare crestin, asta nu e gandire de om crestin. Si oricum din ce-a scris tragi concluzia ca pentru el a crede in dumnezeu nu implica si alte sacrificii generate de respectarea unor reguli dure ale Bisericii (ceea ce din punctul meu de vedere e o chestie cat-de-cat logica - dar din punctul vostru de vedere e o blasfemie) Spune-mi unde gresesc, sunt deschis la sugestii. Nu veni cu citate. Defapt, nu vad cu ce ai putea veni, nu prea exista o alternativa logica la ce am scris. Last edited by Pantsless; 09.01.2011 at 21:31:40. |
|
|