Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2011, 18:29:16
florinna01
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Si dumneata crezi ca o hartie separa sotii inaintea lui Dumnezeu? Adica cei doi inaintea lui Dumnezeu nu mai sunt uniti? Mi se pare ilogic! Foarte ilogic! Nu se poate obtine divortul decat in ochii lumii, dar inaintea lui Dumnezeu cei doi se vor infatisa la judecata ca sot si sotie! Prima Cununie este Sfanta Taina, a doua , a treia nu mai sunt Sfinte Taine!
ce usor e sa dai sfaturi de acolo de sus de unde te vezi tu,insa cand n-ai gresit cu nimic,sotul te inseala ,trebuie sa divortezi,nu????ce ar trebui sa fac,dupa spusele tale sa raman singura,el s-a recasatorit si eu ce sa fac?

inainte sa judecati mai bine intrebati sau cititi toate comenturile cum trebuie
Reply With Quote
Vechi 11.01.2011, 13:11:34
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
ce usor e sa dai sfaturi de acolo de sus de unde te vezi tu,insa cand n-ai gresit cu nimic,sotul te inseala ,trebuie sa divortezi,nu????ce ar trebui sa fac,dupa spusele tale sa raman singura,el s-a recasatorit si eu ce sa fac?

inainte sa judecati mai bine intrebati sau cititi toate comenturile cum trebuie
Regret suferinta ta, insa nu consider ca am judecat. Va raspunde fiecare pentru faptele sale. Si ca sa raspund la intrebare as preciza ca hotararea depinde de fiecare in parte unii divorteaza, altii nu si isi duc crucea mai departe rugandu-se pentru jumatatea lor. E o lupta mare si cumplit de chinuitoare insa care poate avea un final fericit si spun asta din experienta unei prietene care dupa 5 ani de zile, timp in care a fost la un pas de nebunie, sotul ei a decis sa se cuminteasca si sa se intoarca la ea.

Nu ma consider sfatuitoare, am vrut doar sa subliniez ca o casatorie nu se desface nicicum inaintea lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2011, 20:17:29
florinna01
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Regret suferinta ta, insa nu consider ca am judecat. Va raspunde fiecare pentru faptele sale. Si ca sa raspund la intrebare as preciza ca hotararea depinde de fiecare in parte unii divorteaza, altii nu si isi duc crucea mai departe rugandu-se pentru jumatatea lor. E o lupta mare si cumplit de chinuitoare insa care poate avea un final fericit si spun asta din experienta unei prietene care dupa 5 ani de zile, timp in care a fost la un pas de nebunie, sotul ei a decis sa se cuminteasca si sa se intoarca la ea.

Nu ma consider sfatuitoare, am vrut doar sa subliniez ca o casatorie nu se desface nicicum inaintea lui Dumnezeu!
Poate am exagerat si eu insa m-am saturat sa tot aud placa asta stricata pe care o pune orice sfatuitor "crestin" <ce Domnul a unit omul sa nu desparta >asa este,ca doar nu m-am maritat ca sa ma despart insa exista unele situatii unde nu e nici alb nici negru.Eu nu pot sa iert un barbat care m-a inselat,nu pot,in fine si mai sunt si alte inadvertente.Ar fi bine ca acest forum sa ne fie de ajutor tuturora sa putem vorbi lucruri pe care cu duhovnicul nu ai timp sa le povesteti,sau consideri ca le poti amana...in fine.
Reply With Quote
Vechi 12.01.2011, 20:04:59
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
Poate am exagerat si eu insa m-am saturat sa tot aud placa asta stricata pe care o pune orice sfatuitor "crestin" <ce Domnul a unit omul sa nu desparta >asa este,ca doar nu m-am maritat ca sa ma despart insa exista unele situatii unde nu e nici alb nici negru.Eu nu pot sa iert un barbat care m-a inselat,nu pot,in fine si mai sunt si alte inadvertente.Ar fi bine ca acest forum sa ne fie de ajutor tuturora sa putem vorbi lucruri pe care cu duhovnicul nu ai timp sa le povesteti,sau consideri ca le poti amana...in fine.
Sa iti dea Dumnezeu puterea sa ierti si sa poti avea grija de mantuirea ta si a celor dragi! Situatia actuala e grea, si timpurile care le traim ne vor dezbinati, ar fi bine daca am reusi sa ramanem in unire!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
de ce a fost inventat divortul? DianaRoxana Generalitati 98 10.12.2014 00:03:05
Preotul - Legat de divortul lui sophia Preotul 10 04.06.2009 18:36:52
logodna, nunta si divortul crina_rodi Intamplari adevarate 5 16.09.2007 17:24:12
divortul "religios" Corina_Mihaela Nunta 1 05.09.2007 10:28:13