![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar te intreb eu, la ce iti mai foloseste Duhovnicul daca ai credinta in Dumnezeu si dragoste curata? Ca doar dupa tine nu este necesar mantuirii! Si eu care credeam exact invers! Sa ma las de el oare? Dar daca eu nu am credinta cea adevarata in Dumnezeu si dragoste curata? Poate le am dar de unde sa stiu eu? Ca despre mine numai lucruri bune imi vine sa zic. Dar atunci intru in dragoste narcisista. Si ce ma fac? Hmmm... Grea dilema!!! |
|
||||
|
||||
![]()
@ Sofia78, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru mesajul tau. Cu toata dragostea il recomand tuturor si luati seama fratilor la invataturile cele rele. Intrebati-va cugetul curat, iar el va va spune unde sa aplecati urechea si unde este ratacire.
|
|||
|
|||
![]()
Asa sa facem:sa luam aminte!
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
||||
|
||||
![]()
@sofia_78: sunt foarte folositoare aceste invataturi...
|
![]() |
Tags |
demoni, farmece, magie, mantuire, vraji |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Depre farmece, vrajitorie, astrologie si magie | hreniuk | Intrebari utilizatori | 6 | 08.07.2012 12:47:01 |
despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 11:49:26 |
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 21:13:50 |
Hreanul lupta impotriva cancerului | absolutep0wer | Generalitati | 38 | 16.08.2010 23:26:44 |
|