Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2011, 11:19:00
Crestin_Simona
Guest

Implicit Fara ironie...

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Nu duhovnicul e necesar mântuirii, ci credința în Dumnezeu și dragostea curată. Duhovnicul îl ai ca să-ți mărturisești păcatele. Duhovnic bun e cel care te învață să iubești dezinteresat, cel care te învață că pentru a-l iubi pe celălalt, trebuie mai întâi să te iubești pe tine, dar nu cu o dragoste narcisistă care să te facă să-i desconsideri pe alții, ci cu o iubire care să te facă să-i mulțumești lui Dumnezeu că te-a creat.
Frumos punctat!
Dar te intreb eu, la ce iti mai foloseste Duhovnicul daca ai credinta in Dumnezeu si dragoste curata? Ca doar dupa tine nu este necesar mantuirii!
Si eu care credeam exact invers!
Sa ma las de el oare?
Dar daca eu nu am credinta cea adevarata in Dumnezeu si dragoste curata?
Poate le am dar de unde sa stiu eu? Ca despre mine numai lucruri bune imi vine sa zic. Dar atunci intru in dragoste narcisista.
Si ce ma fac?
Hmmm...
Grea dilema!!!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2011, 11:58:20
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

@ Sofia78, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru mesajul tau. Cu toata dragostea il recomand tuturor si luati seama fratilor la invataturile cele rele. Intrebati-va cugetul curat, iar el va va spune unde sa aplecati urechea si unde este ratacire.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 11.01.2011, 12:28:46
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
@ Sofia78, Dumnezeu sa te binecuvinteze pentru mesajul tau. Cu toata dragostea il recomand tuturor si luati seama fratilor la invataturile cele rele. Intrebati-va cugetul curat, iar el va va spune unde sa aplecati urechea si unde este ratacire.
Asa sa facem:sa luam aminte!
Vechi 11.01.2011, 13:04:02
georgel23c's Avatar
georgel23c georgel23c is offline
Member

Data înregistrării: 12.07.2009
Locație: Galati, Romania
Implicit

@sofia_78: sunt foarte folositoare aceste invataturi...
Reply With Quote
Răspunde

Tags
demoni, farmece, magie, mantuire, vraji

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Depre farmece, vrajitorie, astrologie si magie hreniuk Intrebari utilizatori 6 08.07.2012 12:47:01
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Hreanul lupta impotriva cancerului absolutep0wer Generalitati 38 16.08.2010 23:26:44