![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]() Noi folosim Parodontax classic (costa sub 20 de lei tubul) pentru ca nu are fluoruri si e pe baza de plante. Ce-i drept, si aici sunt prezente elemente nedorite (dar macar sunt enumerate, nu "acoperite"): Parodontax Toothpaste Classic effectively fights gum problems, preventing gum bleeding and inflammations. Combination of mineral salts and natural plant extracts inhibit the formation of plaque and prevents periodontitis. Enjoy fresh breath and healthy gums with Parodontax Toothpaste Classic. Ingredients: Sodium bicarbonate, aqua, glycerin, cocamidopropyl detaine, alcohol, krameria triandra, mentha piperita, mentha arvensis, echinacea purpurea, commiphora myrrha, chamomilla recutita, salvia offinalis, xanthan gum, sodium saccharin, sodium benzoate, limonene, Cl 77491
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Produse de post - sa nu fie de la animal, sau componentele? | sophia | Postul | 95 | 22.10.2012 18:08:09 |
| produse bio Life-Care | arifa | Generalitati | 5 | 31.08.2010 19:43:02 |
|
|