![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
„hâța-hâța”???
![]() Asta vezi tu in unirea trupeasca dintre doi oameni casatoriti in fata lui Dumnezeu? Unire despre care se spune la slujba 'pat neintinat'? Nu am cuvinte.. Sa rad sau sa plang? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Poți să găsești tu un alt termen mai potrivit, eu nu am găsit niciunul inofensiv pentru a numi relația trupească dintre cei doi. Și scuză-mă, ce altceva înseamnă mișcările (ne)regulate dintre cei doi? kama sutra?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unirea trupeasca si un moment de unire si intimitate intre doi oameni care se iubesc, iar a vorbi despre ea in termeni de badocura mi se mare, mie personal, urat si nedemn lucru pentru un om, si mai ales pentru un crestin.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
E bine ca s-a lamurit treaba.
Poti ignora mesajul meu precedent. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sensibilizata pt problema asta pt ca am impresia ca multi de pe acest sit considera crestin sa vezi in unirea trupeasca ceva aproape murdar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu fiind casatorita religios, esti la adapost si nu trebuie sa te simti atinsa. In schimb relatiile extraconjugale, precum si intre parteneri necasatoriti, raman pacatoase. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu coborarea la animalic este pacatoasa. Omul este dupa cuvintele sfintilor parinti 'animal indumnezeit'; problema intervine doar cand vrea sa fie doar animal sau mai degraba animal, nu SI animal.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Actiunea in cauza cu sotia iti provoaca in asa grad repulsie? Stii, sunt unii care pun suflet in chestia asta, e ceva mai mult decat o actiune mecanica. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Logodna si casatoria in viziunea bisericii ortodoxe | coste vlad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 22.08.2011 22:19:47 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
Ortodoxia "satanica" in viziunea neo-protestantilor | danyel | Secte si culte | 34 | 29.03.2009 20:08:36 |
o problema familiala | viviana | Generalitati | 23 | 30.12.2007 17:17:48 |
Planificarea familiala | Mihai-g | Generalitati | 109 | 08.06.2007 02:08:50 |
|