![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos de asemenea cind toti cereau dovezi, verificari, SEMNE si confirmari AR FI AFIRMAT: " Ca acestui popor necredincios... i se va da doar semnul Proorocului Iona care ar fi fost inghitit de o balena si scuipat dupa trei zile fiind in viata, nedevorat de sucul gastric al balenei sau omorit din lipsa aerului necesar plaminilor omenesti....ihim, hm...) mda,....Cu alte cuvinte la o intrebare CLARA si CORECT DEFINITA SI ARTICULATA in legatura cu semnele date de un Dumnezeu, acela care o fi intocmit acel raspuns...(manipulator) ii trimite pe curiosi la o alta metafora si imposibilitate dpdv al legilor restrictive care guverneaza pamintul nostru, CASA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE!...cu bune si rele. Repet, nu toata Biblia este asa ci doar parti din ea sunt masluite, iar raspunsul la intrebarea care va macina: Care sunt acele parti? se gaseste in inima voastra!...Omul stie cind SE MINTE PE EL DEOARECE DOARE!...in schimb daca nu mai simtiti nici durerea auotminciunii, a violentei lumii, a agresivitatii impotriva apoapelui, a dispretului prin ce este spus si scris atunci dragilor( nu voi fetelor) nu are nimeni cum sa va mai convinga. Minciuna doare la propriu! Trebuie doar sa NE observam cu atentie NEDIVIZATA( cuvintul cheie) Sa NE observam, in opozitie cu SA-I observbam pe altii!!! de acolo incepe TOTUL, de la AUTO-OBSERVARE Observati dureri in plexul solar, tremur in muschi, in abdomen, in miini, prin gesturi, fiorii, ochi, nas, emotii pe care le simtiti cind diseminati minciuni sau le asimilati! Exercitiu: Recunoasterea minciunii! Deschideti orice ziar si incercati sa subliniati cit mai multe neadevaruri, minciuni voalate, lucruri care nu pot fi dovedite, fara dovezi si demonstratii. O sa fiti uimiti cit de mult traim in ireal,adica ADORMITI...in stare de moarte clinica duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Orice este scris in Scripturi, in orice carte sfinta si care CHIAR SI INDIRECT, INTERPRETABIL CHIAR si creaza posibilitatea sa ne duca cu gindul la violenta, razboi, agresiune, ura, dispret, emotii negative de tot felul, reprezinta dovada CEA MAI CLARA ca acel pasaj NU a fost scris de un om superior(sfint, inspirat de Dumnezeu) deoarece in loc sa ne trezeasca ACEL PASAJ NE ADOARME!
Tot ce ne adoarme constiENTA( prin elementele de agresiune psihologica de mai sus) este scris de catre fiinte inferioare, care au o alta agenda decit salvarea sufletelor noastre! De unde si vorba lui Hristos: "Nu toti ce-mi vor spune Doamne Doamne" chiar sunt AI MEI! si asta face referire si la scripturile( doar partile incluse de manipulanti) care au fost scrise dupa moartea si Inaltarea Sa! Last edited by andreicozia; 11.01.2011 at 23:05:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si inca ceva, oare atunci cand s-au reunit textele sfinte si au fost scrise in biblie asa cum o stim noi astazi, oare de ce nu au fost incluse si evangheliile apocrife, de ce au fost acestea ascunse, pana la urma de ce, daca nu erau bune, nu au fost distruse? nu-i asa ca te face sa-ti pui alte intrebari? |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu este 1 si este guvernat de o singura lege ...EU, cel ce sunt! (unul la numar)
Dumnezeu este inclus in programul scris de El ca fiind I ( Eu unul unic si de nedescris, de nedefinit) …alte nivele de existenta care pe masura ce se indeparteaza de I(unul) capata forme din ce ince mai restrictive iar legile de guvernare ale cerurilor cresc in numar (Acestea sunt practic cerurile vazute de Ap. Pavel) dar pe care din motive necunoscute a preferat sa nu le explice mai detaliat?( nu se stie din ce motiv) .... si ca facind parte dintr-un sistem universal al existentei Programul pus in miscare include mai multe nivele de existenta : Pamintul, unde ne aflam noi si unde au optat/ales sa traiasca protoparintii nostrii Adam si Eva reprezinta nivelul aproape cel mai inferior. Dupa pamint vine asa zisul Iad unde brusc legile se inmultesc si mai mult. Luna care este de fapt o planeta in formare, are ceva de a face cu acest nivel ultim al existentei. Tot ce se intimpla pe pamint bune rele(mai ales rele) sunt rezultatul programului pus in miscare de Dumnezeu( Dumnezeu luat de unul singur nu are NICI UN AMESTEC IN ASTA ci programul Sau, este ca Windows, odata instalat el ramine acolo si functioneaza la infinit sa zicem). Cum anume este irelevant( Creationism, Big-Bang, ) insa tot ce se petrece pe pamint ne dovedeste acest mecanism al nivelelor de existenta. Nenumaratele legi pe care le avem pe pamint elimina posibilitatea supranaturalului, oricit ne-am dori noi acest lucru "din tot sufletul" prin constructia noastra psihologica care este intr-o contradictie si NEGARE CONTINUA a HAOSULUI!. Cel mai trist este ca desi EXISTA SIGUR UN DUMNEZEU, El nu este ceea ce ne imaginam noi, ci este foarte departe de noi separat de aceste legi restrictive. Exista totusi posibilitatea ca NOI sa putem sa gasim o cale pentru a-i capta atentia, prin imbunatatirea noastra FIINTIALA si rugaciuni repetative. Anumite persoane , sfinti, au reusit aceasta "performanta" insa sunt cu muuult mai putini decit credem noi. :) Melissa si alyna ...Sper ca macar in parte v-am clarificat ceea ce am vrut sa spun si ce am invatat eu in teren ortodox si neortodox timp de multi ani! Last edited by andreicozia; 12.01.2011 at 00:03:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu erau bune! DAR DIN CE MOTIV nu erau bune? Oare care era frica acelora care le-au reunit, eliminat, editat, corectat, MODIFICAT prin "traducere"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]()
Observati dureri in plexul solar, tremur in muschi, in abdomen, in miini, prin gesturi, fiorii, ochi, nas, emotii pe care le simtiti cind diseminati minciuni sau le asimilati!
Tot ce ne adoarme constiENTA( prin elementele de agresiune psihologica de mai sus) este scris de catre fiinte inferioare, care au o alta agenda decit salvarea sufletelor noastre!
…alte nivele de existenta care pe masura ce se indeparteaza de I(unul) capata forme din ce ince mai restrictive iar legile de guvernare ale cerurilor cresc in numar
Last edited by Melissa; 12.01.2011 at 01:21:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
au ca si cauza rautatea oamenilor. Dumnezeu ar putea sa le opreasca si cred ca nedumerirea ta la acest aspect se refera. De ce a LASAT Dumnezeu sa se produca aceste orori, de ce nu le-a impiedicat? Intrebarea este buna, ea este sora buna cu intrebarea de ce "permite" Dumnezeu dezastrele si calamitatile naturale unde mor mii si mii de oameni nevinovati, copii, etc? Raspunsul e greu de dat, ar trebui sa cunoastem "mintea" lui Dumnezeu pentru asta, dar putem incerca dupa masura intelepciunii noastre macar o umbra de raspuns. Prima data trebuie sa specificam ca aceste dezastre si calamitati se produc pentru ca harul lui Dumnezeu s-a retras si din natura dupa caderea protoparintilor, nu numai din omenitate. Caderea a afectat intreaga lume nu numai pe oameni. Ororile sunt consecinte indirecte ale retragerii harului din lume. Daca Dumnezeu ar interveni, de fiecare data, pentru ca aceste orori sa nu se mai produca, omenirea n-ar invata nimic. Ele s-ar inmulti prolific tocmai pentru ca omenirea n-ar afla de imensa suferinta din spatele lor, iar Dumnezeu ar trebui sa tot intervina la tot pasul sa le opreasca. Ororile produc cel mai rapid schimbari de atitudine in mentalitatea popoarelor, desigur, din pacate, nu pentru totdeauna, dar macar pentru o buna perioada de timp. Alt motiv, ar fi acela ca Dumnezeu si-a rezervat un domeniu "special", Raiul, unde totul se desfasoara dupa vointa Sa. Pai, daca ar face din Pamant un Rai, o data ca l-ar face fortat, si doi, si-ar mai dori atunci oamenii celalalt Rai, din Cer? Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Observati cum toate recomandarile de imbunatatire se fac la persoana a doua, a treia singular sau la plural.............aia,.......altii fac si dreg............NU EU! "unul se naste cu dizabilitati" etc... acesta este un TRUC care ne-o joaca mintea, evitarea atacarii problemei in mod direct prin evitarea asumarii responsabilitatii personale, a actiunilor proprii. Deci Danut, observatia nu are absolut nimic de a face cu tine, 99.9% vorbesc asa(limbaj de lemn) pentru ca felul asta de exprimare ne absolva de vina si astfel dam vina pe altii CHIAR si fara sa ne dam seama. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu este indiferent de drumul creatiei, nu priveste cu detasare drumul istoriei si asta pentru ca ii pasa de noi. Unele masuri luate sau ingaduite de Dumnezeu, ni se par absurde, dar sunt spre binele nostru.
E dureros ca omul a ajuns sa vorbeasca de Dumnezeu doar cand se intampla ceva rau in lume. Si culmea, de multe ori Il considera chiar pe Dumnezeu autor al raului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezie cu autor necunoscut mie | arwein | Arta bisericeasca in general | 5 | 01.07.2016 07:03:05 |
cat de mare este puterea "raului"? | fallen | Generalitati | 47 | 27.01.2012 17:40:57 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 14 | 26.01.2011 11:00:06 |
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu | NECTARIE | Generalitati | 1 | 07.01.2011 15:27:11 |
Dumnezeu nu este cauza raului | Paisie Aghioritul | Teologie si Stiinta | 2 | 05.03.2010 07:10:28 |
|