![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In primul rand, va multumesc pentru sfaturi. Tin sa va marturisesc ca nu am scris randurile de mai sus cu pretentia ca sunt litera de lege. Nu alcatuiesc norme, nu invoc nici o autoritate. Va amintesc ca aici suntem pe un forum ortodox, unde fiecare isi expune parerile pentru a fi dezbatute in comun de catre oricine doreste. Ar fi excelent daca si alti clerici ar fi activi in acest spatiu virtual pentru a ne catehiza si a ne mustra pentru greselile [ne]intentionate. Asa cum au fost deschise atatea topicuri de-a lungul anilor, la fel mi-am expus si eu gandurile, pentru a vedea ce iese din asta. Voi invata ceva de aici? Le va folosi si fratilor intru credinta? Nu stiu, vom vedea. In general, am observat ca lucrurile cu adevarat importante sunt trecute cu vederea pe acest sait de discutii. Se vorbeste mult despre taierea porcului, despre horoscop si despre chestiuni lumesti, insa la capitolul Sfintele Taine cam bate vantul. De ce oare? Ma bucur ca mi-ati raspuns cu bunavointa, insa mi-ar placea sa si discutam greselile pe care le gasiti in expunerea mea de mai sus, astfel incat sa anulam sminteala, daca este, si sa ramanem cu ceva dupa vizita pe acest subiect. Multumesc si Doamne ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spovedania | anisoara | Generalitati | 28 | 23.02.2013 09:58:11 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Spovedania | arlechino | Preotul | 49 | 22.11.2008 22:04:18 |
fara casa, dar nu fara credinta! | mirelat | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 07.08.2008 21:07:42 |
|