Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.01.2011, 13:18:29
florinna01
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinna01 Vezi mesajul
citind posturile tale legate de subiect le-am gasit foarte nepotrivite,nu vreau sa te supar insa nu cred ca esti pt monahism,citeste-ti si tu posturile inca o data dupa ce ai citit sa zicem un psalm ,oricare ,sa alegem 37 sau 142,3,........sau dupa ce ai citit din vietile sfintilor de care ziceai

in alta ordine de idei voi barbati sunteti toti atrasi de athos,daca cititi marturii ale unor monahi ajunsi sfinti nu o sa gasiti numai traire la nivel foarte induhovnicit etc
in romania sunt multe locuri ascunse de noi ceilalti,exista sfinti pustnici,skituri,manastiri retrase...

insa pt femei nu exista nici athos si nici alte locuri imbunatatite,eu nu am auzit,poate sunt

ce stiti de manastirea de la essex?
Serafim
postul asta era pt cineva bodo..... am gresit l-am postat la topicul tau,sper ca ai vzt asta,scuze poate te-am suparat insa fara sa vreau
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Deruta legat de stabilirea zilelor/serilor de post in sistem bisericesc v.laic sophia Biserica Ortodoxa Romana 21 05.09.2009 16:33:25
Monah Zotic (Gaievski) - iNVATITI-I PE COPII SA SE ROAGE patinina34 Mari Duhovnici si predicile lor 0 03.01.2009 06:12:32
profil misionar pe un site laic misionarul Resurse ortodoxe on-line 2 26.06.2008 23:32:09