![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai grija frate ca faci tainele bisericii simple obiceiuri! Mai vezi si tu viata Mariei Egipteanca si altele asemenea... vezi ce inseamna pocainta ca unor desfranati care s-au pocait le citim acatistele!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate, dar asta se intampla dupa moarte. Pana la moarte vei alege una din caile ce te pot duce acolo:
1. calugarie 2. castitate 3. intemeierea unei familii - in sensul lasat de Dumnezeu! Eu cred ca dupa marturisire si pocainta (semnul adevaratei pocainte este nerepetarea pacatelor anterioare) omul este pe drumul cel bun, si pe acest drum te poti intovarasi cu el.
|
|||
|
|||
![]()
"Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi." 2 Cor 5:17
Ai inteles, Ionel? Cine s-a pocait si sta in Hristos este o faptura noua, un alt om, nu un depravat. Omul vechi si depravat a murit, in locul lui s-a nascut un om nou in care locuieste Hristos. Si daca Hristos nu se sfieste sa locuiasca cu dansul, suntem noi mai mari ca El?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Il inteleg pe IonelS, nici eu nu cred ca as putea sa merg in viata alaturi de un om cu un trecut ... glorios, chiar daca intre timp s-a indreptat. Cred ca astfel de persoane sunt predispuse sa isi reia vechile obiceiuri in casnicie sau in afara ei, contrar opiniei majoritatii cred ca e de preferat ca mirii sa fie cat mai nevinovati.
|
|||
|
|||
![]()
Indicat este ca cel ales sa aiba si ceva minte in cap, caci daca este atat de " nevinovat " si la creier, s-ar putea sa nu mai foloseasca inocenta aceia trupeasca si sa va treziti in mojlocul unor probleme iremediabile.
Caci minte, slabe sanse sa mai dobandesti, curatirea trupeasca , Da ! Prostia este un lucru grav, ei i se asociaza multe lucruri dezgustatoare, patimi, ura, razboi si indolenta....sa nu mai vorbim de mandrie. Analizati o suma considerabila de divorturi ( si nu doar) si veti intelege.
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 26.10.2010 at 20:21:19. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pot sa iti spun doar atat: nesiguranta este in tine si vei simti acelasi lucru mai devreme sau mai tarziu si alaturi de o femeie pe care ai luat-o "din cutie". Garantii pe viata nu iti poate oferi nimeni si nu conditionandu-i pe ceilalti iti vei gasi linsitea si stabilitatea. Nesiguranta generaza teama,iar teama este opusul iubirii si din ea pot izvori multe neajunsuri daunatoare in primul rand tie,dar si unei eventuale relatii de casatorie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar in ziua de azi nici viitorul preot nu mai este virgin cred (in multe cazuri) AICI AI DREPTATE DE VINA E ...COMUNISTI SOPHIA ,CARE FABRICA POPILE PT BANILE NUMAI BINE DE LA HRISTOS Domnul!!
† "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul". † Last edited by ihodios; 17.01.2011 at 00:32:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|