![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De aceea cred ca este vital sa constientizam acest lucru grav si fundamental: sa ne mantuim unii pe altii, unii prin altii, intotdeauna impreuna, nu separati de ceilalti. Scopul celui rau este la urma urmei sa ne desparta, sa ne dezbine si sa ne robeasca vointei lui pervertite si corupte.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu concep ca poate exista egoism, in sensul real, in rugaciune. Daca exista, nu o mai putem numi astfel, ci orice altceva.
Dumnezeu nu vrea ca noi sa ne rugam doar din punct de vedere gramatical la persoana I plural si nu la singular. Vrea insa ca la modul existential sa traim nu la "singular", ci la "plural". Nu ca indivizi, ci in calitate de persoane deschise comuniunii. Last edited by Marius22; 19.01.2011 at 09:59:07. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parintii se retrageau mai intai in singuratate... si abia mai apoi, la chemarea lui Dumnezeu, ei ieseau spre oameni si spre ucenici. Cam asa cred ca trebuie sa fie si cu rugaciunea. Reamintesc faptul ca rugaciunea curata nu are cum sa fie egoista. Cand zic: "Doamne, lumineaza'mi intunericul." Oare poate fi vorba de egoism?! Cand voi fi dobandit mintea luminata, atunci voi putea sa ajut cu rugaciunea, cu cuvantul si cu fapta si pe ceilalti.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 19.01.2011 at 11:46:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: