![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Adriana ,tu nu esti vreo sfanta ca sa ai pretentia ca ai spus ceea ce a predicat Iisus...
Despre asta nu poate oricine sa vorbeasca,pentru ca omul poate face tot felul de interpretari si deformari ale cuvintelor si ideilor exprimate.... De aceea sarcina de a invata ramane Traditiei si Bisericii ,nu noua mirenilor... Noi trebuie sa ascultam ,nu sa invatam pe altii.. E ca si cum te-ai duce la scoala sa inveti tu pe profesor.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si stau sa ma intreb, daca numai sfintii pot sti ce a zis Iisus, tu de unde stii ca nu a zis ceea ce am afirmat eu? Lasand la o parte faptul ca nu de la mine le-am inventat ci sunt scrise intr-o carte numita Evanghelia dupa Ioan, Matei ect ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ,pentru ca asa au luat nastere sectele,fiecare interpretand dupa cum il ducea capul Scriptura...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by Adriana3; 20.01.2011 at 15:05:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru Ortodoxie au luptat oameni cu viata sfanta,cei care nu au ascultat,si au avut propriile interpretari,au format alte biserici....Asta e realitatea...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In toate postarile tale (pe care am rezistat sa le parcurg) repeti stresant "sa propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului", te obsedeaza vad. Doar atat cunosti? Si ca ziceai ca Domnul nostru Iisus Hristos nu a facut preoti, iti suna cunoscuta ideea de "punere a mainilor"? Subiectul lansat, referitor la o femeie preot, e prea absurd pentru a merita un raspuns.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Punerea mainilor imi este foarte cunoscuta la fel ca si faptul ca Sf. Ap. Pavel nu a spovedit pe nimeni, a botezat pe foarte putini si a zis ca el are ca misiune propovaduirea evangheliei. Saracu', numai asta stia? ![]() Si la fel si ceilalti apostoli, au zis ca nu este vrednic de ei sa isi piarda timpul cu altceva decat propovaduirea Evangheliei asa ca i-au lasat pe altii sa faca toate celelalte. Numai atata stiau? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Puterea vindecarii prin ritualul punerii mainilor a fost transmisa de Iisus, Sfintilor Apostoli, care au lasat-o Bisericii prin taina Sfantului Maslu: “Peste bolnavi isi vor pune mainile si se vor face sanatosi” (Marcu 16, 18 ). Misiunea lor a fost diferita... nu vad rostul comparatiei. Sa inteleg ca te indoiesti de folosul spovedaniei daca nu scrie ca a fost savarsita de apostoli?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand a fost introdusa Spovedania, stii cumva?... Si cum se facea ea? Cum se platea pentru pacate? Ce canon se dadea si cand?... Last edited by Adriana3; 20.01.2011 at 17:19:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“Oricate veti lega pe pamant, vor fi legate si in cer si oricate veti dezlega pe pamant, vor fi dezlegate si in cer” - cam asta a fost inceputul, spusa de Mantuitorul Iisus.
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|