![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu stiu cum se procedeaza acum. ce-ti povestesc e de pe vremea lui Ceausescu. unchiul meu era sef la baza de colectare a laptelui, undeva la vreo 70 km de bucuresti. se duceau cu cisternele prin sate si colectau lapte de la tarani. dupa ce se unplea cisterna, plecau cu ea la Bucuresti la fabrica de lapte. problema era vara, cand datorita caldurii laptele incepea sa-si schimbe compozitia. la fabrica masurau aciditatea si daca era peste cea admisa nu primea laptele. se intorceau, luau niste soda, o dizolvau in apa si o turnau in cisterna. apoi plecau la Bucuresti, cu acelasi lapte. soda micsora aciditatea laptelui si era primit la fabrica. este un caz real. nu stiu daca acum se mai practica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit sau am auzit la TV, ca vor sa reduca numarul firmelor colectoare si prelucratoare a laptelui la 4 pe tara! Sa ne tinem atunci ce pret va vea laptele! Sper sa nu se ajunga la asa ceva, dar fum fara foc...
|
|
||||
|
||||
![]()
Și așa , prețul a sărit peste limita bunului simț ! Mulți se vor îngrămădi să cumpere de la ( sub ) tarabe sau direct de pe trotuar , ori nici așa ceva nu este în regulă . Extreme și extreme . . . !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eh da imi inchipui ca sint ingrasati fortat dar ce sa facem? haideti atunci sa insemnam cu semnul crucii tot ce mancam si ce bem si sa speram sa murim sanatosi
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mie imi face bine laptele de soia(am o mare aciditate gastrica)si cand il beau simt cum totul se calmeaza in interior:) dar si laptele de soia este procesat si extra-procesat,nefiind un aliment natural,de baza la fel si cu laptele de orez sau migdale...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca o curiozitate: despre mancarea fast food (cea McDonalds care aparent nu se strica niciodata, daca e tinuta in loc uscat si nici gandacii nu se apropie de ea :))):
http://vigilantcitizen.com/?p=5138 http://vigilantcitizen.com/?p=5005 http://vigilantcitizen.com/?p=6344 |
|
|||
|
|||
![]()
O stire de rasu-plansu (dar oricum, greu de crezut ca se intampla asa ceva):
Departamentul de Sanatate al UK a solicitat companiile fast food McDonalds si KFC, precum si companiile care produc mancare si bauturi procesate: PepsiCo, Kelloggs, Mars si Diageo sa participe la scrierea politicilor guvernamentale privind obezitatea si bolile legate de consumul de alcool si dieta nesanatoasa. articolul intreg:http://vigilantcitizen.com/?p=5577 (ca si cum aduci lupul paznic la oi) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|