![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
In nici un caz,e biblia lor si au investit multa credinta in ea daca o arzi e posibil sa atragi asupra ta cunostintele.
Nu inteleg dc trebuie sa fie arsa?din ura?De ce nu ne putem suporta uni pe alti?Deageaba ne mai numim crestini daca facem asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Repet nu cred ca biblile ar trebui arse ci duse la preot! Dar daca citim o biblie tradusa prost mai putem spune ca ea are Cuvantul Domnului? Pai Traducere Nou a iehovistilor o citeste cineva in afara de ei? SI ce spune acolo? Iisus este un Dumnezeu! Nu Dumnezeu! Si nu numai aceasta greseala! A arde o carte nu e un lucru rau! Pai daca ea contine blasfemii noi trebuie sa o pastram? Si ce inseamna Iisus este Un Dumnezeu? Nu jumatate de blasfemie cel putin?
Eu asa stiam cand ai primit o carte eretica ori o distrugi ca sa nu mai fie citita de cineva si sa fie cu putinta sa il duca in eroare ori o duci la preot! Si asa am observat ca citind carti eretice am uneori idei care nu sunt nici bune si nici ortodoxe! De ras este ca ereticii ard sau distrug icoane cu chipul lui Iisus. Nebunesc este ca si ei au icoane cu Iisus pe care insa nu le ard! Last edited by bairstow; 23.01.2011 at 11:56:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai si daca nu crezi ce scrie acolo, trebuie sa-i dai foc?
Spune-mi, ai in biblioteca Harap-Alb? I-ai dat foc? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|