![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Se vede că ai formate puternice prejudecăți cu privire la versiunile protestante și neoprotestante ale Bibliei. Ai cumva impresia că acestea îți arată calea spre Iad? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prieteniile lumesti ne mantuiesc. Nu oamenilor trebuie sa le fim pe plac, ci lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi normal că intru înapoi, doar nu mă voi lăsa alungat de cineva care îmi dă ban cu mârșăvie pentru că am postat cuvintele Sfântului Cleopa Ilie fără măcar a-mi zice care e problema lui!
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Mantuirea pacatosilor'' de Agapie Criteanul
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar citatele pe care le tot fluturi pe aici cred că sunt nereprezentative pentru gândirea părintelui, ba am oarece îndoieli că i-ar aparține. Un călugăr înduhovnicit nu poate fi cuprins de atâta ură și discriminare pentru niște semni de altă confesiune încât să-i considere ne-oameni! |
|
|||
|
|||
![]()
A zis și dânsul o asemenea enormitate? Că scopul ar scuza mijloacele?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si cu religia, si "protejarea" ei prin acte din astea. Nobil pentru voi? Bine, daca sunteti niste egoisti, egocentristi w/e, super. Pentru restul religiilor? O insulta. |
|
||||
|
||||
![]()
Da bine ... dacă așteptăm după patriarhie să canonizeze un sfânt ne apucă bătrânețile.
Și în cazul Sfântului Valeriu Gafencu... vor rușii să-l canonizeze că molâii ăștia de la noi nu pot... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta ai adaugat-o tu. |
|
|||
|
|||
![]()
Și atunci care e sensul răspunsurilor tale?
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|