![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Psalmul 127
Fericiți aceia ce se tem de Domnul Și umblă în viață pe al Său făgaș. Ei își vor culege, chiar prin trudă, rodul, Doamne, -n fericire Tu le faci lăcaș! Femeia ta este vie roditoare; Fiii tăi, vlăstare de tânăr măslin. De te temi de Domnul, casa ta-i o floare, Împrejurul mesei toți cei dragi îți vin. Binecuvântarea cade peste tine, Teme-te de Domnul și bine-ți va fi; El îți va trimite numai zile line, Din Sion te vede și te va păzi. Bunătăți din ceruri îți va dărui! Vei vedea pe fiii fiilor tăi dragi, Teme-te de Domnul; viața ți-o împaci! |
|
|
|||
|
|||
|
Psalmul 128
Din fragedă tinerețe, Păcătoșii m-au luptat. În loc să îmi dea binețe, Cu rele m-au încercat. Lovitu-m-au pe la spate Cu nelegiuirea lor. Nu m-au tras înspre păcate, Domnul mi-a dat ajutor! El supus-a păcătoșii, I-a-ntors și i-a rușinat; Tăiați au fost mincinoșii Și ca iarba s-au uscat. Ca buruiana inutilă, Ca fân nefolositor, Ajung cei răi, fără milă De la Domnul Ziditor! Pentru c-au urât Sionul, Ei pierdut-au orice bun: Mana milei de la Domnul, Binecuvântarea Lui. |
|
|
|||
|
|||
|
Psalmul 129
Din adâncuri am strigat Către Tine, Doamne! Sufletul s-a-nfiorat, Dându-Ți glas în taină... Pleacă-Ți mila și m-auzi, Cu urechea, Doamne; De rugă să nu Te-ascunzi, Când vin înspre Tine! De Te uiți doar la păcat, Cine nu greșește? Doamne, Tu ești îndurat, Mila-Ți prisosește. Eu aștept cuvântul Tău, Dar spre al meu suflet, Pentru Sfânt Numele Tău, Aripă și zâmbet. Sufletul în Dumnezeu Mult nădăjduiește. De cu zori sperat-am eu, Până noaptea crește. Zorii zilei să-i închini, Rugii, Israele; El de milă este plin, Ne scapă de rele. Din orice păcat adânc Poate să ne scoată. Înspre mila Lui m-avânt, S-ajung fără pată. |
|
|
|||
|
|||
|
Da, Mitropolitul Dosoftei, avem nevoie de unul ca el in Biserica. Un mare cunoscator al limbilor clasice. Este o traducere de seama care sigur decopera dimensiuni si sensuri noi ale Luminii Celei de Sus. Mi-e rusine sa spun dar de multa vreme am in obiectiv sa mi-o cumpar si tot aman.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Colinde,versuri. | tigerAvalo9 | Craciunul - Nasterea Domnului | 30 | 15.12.2014 15:00:54 |
| Rugaciuni in versuri ! + | cristiboss56 | Rugaciuni | 102 | 29.06.2014 23:38:17 |
| Versuri pe muzica - cine este autorul | dorinastoica14 | Generalitati | 43 | 06.10.2012 20:53:33 |
| Iron Maiden - adevarul din spatele unor versuri | Brave New World | Generalitati | 18 | 04.08.2012 22:54:59 |
| Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul în versuri | atud | Rugaciuni | 0 | 08.04.2008 23:22:52 |
|
|