![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mie mi se pare complet aiurea sa poti contacta duhuri de toate felurile cu exceptia duhurilor celor morti. Poate nu ai inteles exact. Eu imi dau seama de eroarea pe care o fac spiritistii. Dar nu este aceea ca nu comunica cu duhul decedatului, ci eroarea este aceea ca duhul decedatului nu este persoana decedatului, ei crezand ca vorbesc cu saracul care a murit, dar se inseala, deoarece sufletul decedatului (constienta de sine) este deja la Dumnezeu, ei vorbind doar cu duhul decedatului (structura informationala inteligenta) care dupa moarte ramane pe pamant, precum trupul fizic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum mai zici ceva in plus : ca duhul decedatului ramane pe pamant alaturi de trup. Deci, ne intoarcem la definitia duhului si a sufletului si a spiritului! ![]() Last edited by Melissa; 29.01.2011 at 15:07:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si in ultimul rand, referitor la "aprecierea" care mi-o faci, ce mai pot sa spun?Sincer, am vrut sa te ajut.Sa stii ca si mie mi-ar fi usor sa te jignesc.Dar aleg sa nu o fac.( liber arbitru =vointa+inteligenta).Incerc sa nu fiu in compania oamenilor care incep sa jigneasca cand nu au argumente. Eu cand nu am argumente,tac si cand gresesc,imi cer iertare.Se poate spune ca uneori cred ca am argumente si poate ca nu am (sau nu sunt argumente bune), dar asta nu inseamna ca in loc sa primesc o explicatie,e bine sa mi se dea una in cap. In fine...iti doresc succes in continuare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Se pare ca ai facut distinctie intre "suflet" si "spirit". Doar exprimarea e confuza si m-a indus in eroare. Citat:
Multumesc pentru intentia buna. Dupa cum observi, intentia este importanta, dar nu se rezolva totul doar prin intentie. Citat:
E interesant modul asta de analiza. Dar cred ca mergem mult prea departe cu presupunerile. O sa-l studiez putin pe Toma de Aquino incercand sa-i inteleg perspectiva, si apoi poate continuam in directia asta daca merita. Dar ce rost ar avea sa intelegem corect rational totul pana in capat fara practica lucrurilor care sunt cel mai aproape de noi? Eu incerc in continuare sa ma apropii din aproape in apoape, din evidenta in evidenta si transformare, fara a merge cu ratiunea mult prea departe de evidente. Cred ca este modul de abordare cel mai corect si rapid.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 29.01.2011 at 17:41:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A filosofa sau a crede? | Seraphim7 | Generalitati | 38 | 18.07.2024 00:01:30 |
"Crede si nu cerceta!" ??? | moro.d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 03.09.2013 12:29:18 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
Cine nu crede in Dumnezeu | ladyanda | Generalitati | 235 | 14.08.2011 14:08:26 |
Nevoia de a crede | dorinastoica14 | Pocainta | 15 | 21.07.2009 12:41:01 |
|