![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asta da, e ceva.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și priza din care se alimentează calculatorul de pe care scrieți voi cine a pus-o acolo ? Dar curentul electric cine l-a „descoperit” ? Și becul cine l-a inventat ?
Și microprocesorul pe două nuclee Intel Core 2 Duo din calculatoarele voastre cine l-a proiectat? :)
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E tare distractiv jocul asta si cred ca e chiar interzis oamenilor seriosi. Eu lansez o acuzatie fata de cainii maidanezi, de care mie mi-e tare frica sa nu ma muste. Daca aud un caine maidanez latrand, o iau pe partea cealalta a strazii. Stiu ca e tare caraghios, dar eu nu pot sa ii sufar. Nu vreau nici sa fie eutanasiati, dar nici sa umble in libertate, sa latre si sa muste oamenii. Stiti ca o femeie a murit zilele trecute dupa ce a fost muscata rau de tot de o haita de caini maidanezi. Vreau sa citesc 7 laude ale cainilor maidanezi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In lavra lui avva Petru trăia un călugăr bătrân. Acesta adeseori pleca din mânăstire și rămânea pe țărmurile râului Iordan. Acolo dormea unde găsea un culcuș de leu. Intr o zi a găsit intr-o peșteră doi pui de lei și i-a adus in biserică, inveliți in haina cu care se imbrăca. Și le-a spus : -Dacă vom păzi poruncile Domnului nostru Iisus Hristos , leii se vor teme de noi. Insâ, din pricina păcatelor noastre am ajuns robi si de asta ne temem mai mult de ei. Frații au rămas adânc mișcați de cuvintele bătrânului și au plecat la chiliile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-a placut ! Animalele saracele , tot din vina noastra bantuiec infometate aiurea pe strazi....Mai musca e drept dar n-o fac premeditat...Mult mai periculoasa este haita umana....Omul te sfasie din nimicuri....Daca nu crezi si nu vezi ca el un lucru, te sfasie, daca simte ca e depasit , musca....sa n-ai mai mult , sa nu fii mai mult...Apoi omul nu uita....si te sfasie de cate ori isi aduce aminte...Pe cand un caine.....batut, chinuit tot vine la stapan taraindu-se...Nu tradeaza....nu invidiaza, nu minte, nu judeca...Acum sigur...toti suntem ai LUI, dar omului Domnul i-a daruit mult mai multe inzestrari, pacat ca unii si le risipesc aiurea....Dumnezeu sa fie cu noi ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
-2.sunt f docili -3.au o privire frumoasa,de "prieten"care parca iti este apropiat de ani de zile -4.iti fac ziua mai buna,daca se bucura cand te vad -5.comunicarea se poate stabili f usor-cainele fiind un animal deosebit de inteligent,"intelege"din tonalitatea vocii umane,ceea ce acesta exprima -6.te pot inveseli f usor,cu doar cateva tumbe,ridicatul labei sau o privire de cersetor :) -7.sunt paznici neadormiti,mereu in alerta
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|