Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 11:37:57
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Woow...Sf. Anton de Padova, Sf. Francisc din Asisi, Sf. Marta , Sf. Rita, Sf. Tereza de Avila...nu sunt sfinti? Doamne fereste....Asta e blasfemie...Adica ce se vrea demonstrat ca pana la urma numai ortodocsii ar fi crestini? Unde sta scris asta in Biblie? Apartin ortodoxiei, dar ma feresc sa judec sau contest sfintii si minunile lor , chiar daca sunt catolici...A contesta ceva evident , denota fanatism religios si un om intelept se fereste de asta...Domnul Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
Tu probabil ii consideri sfinti si pe unii maestrii Reiki
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 12:13:42
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Wink pt un catalin2

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu probabil ii consideri sfinti si pe unii maestrii Reiki

Iar tu...probabil ii consideri prosti pe toti pe care nu-i poti domina cu ideile tale...Punct !
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 13:20:15
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar tu...probabil ii consideri prosti pe toti pe care nu-i poti domina cu ideile tale...Punct !
Sa-ti reamintesc barna pe care poate nu ai posibilitatea s-o vezi: Eu am scris doar despre subiectele respective de paranormal, cand tu te-ai facut foc si para ca sunt conceptii diferite de ale tale si ai inceput sa ataci si sa jignesti, desi eu nu ti-am zis tie nimic. Apoi ai trecut si la alte subiecte, dupa cum vad. Nu stiu de ce vrei sa te certi, e evident ca pe un forum ortodox nu pot avea toti conceptii oculte sau new-age. Incearca sa comentezi mesajele, nu userii.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 13:34:45
Banned

Wink

Citat:
Sa-ti reamintesc barna pe care poate nu ai posibilitatea s-o vezi: Eu am scris doar despre subiectele respective de paranormal, cand tu te-ai facut foc si para ca sunt conceptii diferite de ale tale si ai inceput sa ataci si sa jignesti, desi eu nu ti-am zis tie nimic. Apoi ai trecut si la alte subiecte, dupa cum vad. Nu stiu de ce vrei sa te certi, e evident ca pe un forum ortodox nu pot avea toti conceptii oculte sau new-age. Incearca sa comentezi mesajele, nu userii.
UNDE AM JIGNIT? reda exact te rog!
uite in dex jignire : insultare, ofinsultă, ocară, ofensă, rușine, umilință, (livr.) ultraj, vexațiune, (pop.) hulă, sudalmă, suduitură,ensare, ultragiere, (livr.) vexare, (fig.) rănire, (livr. fig.) lezare

...
SI NU POVESTI....arata-mi in concreto...ca mereu ma ataci, dar asta mi-a oferit un raspuns clar...
deci ATENTIE....si PUNCT ! Dumnezeu sa te ierte ! Eu te-am iertat demult...
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 21:08:26
Senior Member

Implicit

Citat:
UNDE AM JIGNIT? reda exact te rog!
uite in dex jignire : insultare, ofinsultă, ocară, ofensă, rușine, umilință, (livr.) ultraj, vexațiune, (pop.) hulă, sudalmă, suduitură,ensare, ultragiere, (livr.) vexare, (fig.) rănire, (livr. fig.) lezare

...
SI NU POVESTI....arata-mi in concreto...ca mereu ma ataci, dar asta mi-a oferit un raspuns clar...
deci ATENTIE....si PUNCT ! Dumnezeu sa te ierte ! Eu te-am iertat demult...
Nu stiu ce legatura are cu topicul. La topicul cu reiki, daca nu iti amintesti. Mesajul asta si urmatorul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=33
Apoi ai scris si aici un mesaj. Dar eu nu ma supar, asa ca s-o lasam asa.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 13:08:38
Banned

Implicit

Citat:
Nu stiu ce legatura are cu topicul. La topicul cu reiki, daca nu iti amintesti. Mesajul asta si urmatorul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=33
Apoi ai scris si aici un mesaj. Dar eu nu ma supar, asa ca s-o lasam asa.
itat:
În prealabil postat de catalin2
Noi spirite le zicem la diavoli. Nu am fost maestru, doar ce am citit ce spuneau unii maestrii. La gradele unu si doi doar faci ce ti-au zis adica tratament si semne. Problema e ca nu exista nicio energie nici in univers si nici in corpul uman. Asa ca ti-o livreaza altii, adica ingerii cazuti.
GRESIT...nedocumentat , nu se citeste destul...dar din respect pentru cei de buna credinta , eu ma abtin....Nu poti cere ceva cuiva care nu are cum avea...pt propria oglinda nu il incape pe el, daramite pe ceilalti...Fara adresa expresa! Cine a deschis topicul o fi avut motivele lui...Mie mi-e destul....am vazut si m-am convins de multe lucruri...Dar fiind oaspete ma abtin...Pace voua....

ps. vezi ce scrie? FARA ADRESA EXPRESA....si ti-am raspuns in ton...deci....las-o balta..sau cum zic eu, PUNCT !
Reply With Quote
Vechi 02.02.2011, 13:10:47
Banned

Implicit

itat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Formula corectă nu este "ortodocșii spun", ci "unii ortodocși spun". De exemplu, dv spuneți că nu există Sf Taine în afara ortodoxiei și de aceeași părere a fost și defunctul mitropolit al Clujului. Alți ortodocși, spre exemplu colegul său de omofor și rang de la Timișoara, este de părere că există Sf Taine în afara ortodoxiei. Până ce nu va exista un document oficial al Sf Sinod al BOR, despre care unii ortodocși consideră că ar conduce Biserica Ortodoxă, vorbim de păreri.
Formula exacta era "toti ortodocsii spun". Il dati ca exemplu pe IPS Corneanu care era sa vada pe propria piele cum e cu asta si sa-si ceara iertare prentru gresela. Exemplul asta de fapt e in favoarea a ceea ce am spus eu. Nu veti gasi exprimari oficiale care sa spuna ca exista Sfinte Taine in afara Bisericii (ortodoxe). Si stiti asta pentru ca am discutat acum cateva zile ce ziceau sfintii despre tainele ereticilor si schismaticilor. Asta daca nu ati uitat intre timp.

AMIN !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Episcopii catolici Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 145 16.11.2016 08:14:07
Pentru catolici Hartford Intrebari utilizatori 17 08.05.2012 19:43:13
"sfinti catolici" umilinta Biserica Romano-Catolica 7 04.04.2008 10:31:14
Ortodoxi-Catolici daniel7 Stiri, actualitati, anunturi 1 03.12.2007 18:39:42
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie alecsandru Biserica Romano-Catolica 18 20.04.2007 19:46:05