![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar cum ai vrea sa fiu? :) Lingau, sa ma ploconesc? Perfid?
|
||||
|
||||
![]()
traditie,ma bucur pt tine ca esti vegetarian si nu ai mancat carne de 13 ani.m-am linistit,sincer.era o metafora,fraza cu hod-dog-ul.dar ma rog.......fiecare cu treaba lui........eu spun ceva ,tu spui altceva......chiar nu ne intelegem.si nici nu vreau sa te inteleg.am vazut posturile tale si din alte topicuri......si mi-am dat sema de ce nu ne intelegem.nu vreau sa mai dezvolt
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
sa luam aminte din egipt.......trebuie sa facem o revvolutie(o adevarata revolutie)darin adevaratul sens al cuvantului
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am dat jos un dictator. |
|
||||
|
||||
![]()
cristian,daca privesti ratiunea ca venind de la cel rau, atunci debaraseaza-te de ea,dar tot rational poti ajunge la concluzia ca o putere este vinovata de lucrurile ce se vad si nimic nu e la intamplare.depinde de unghiul din care privesti lucrurile si important este sa alegi unghiul bun.
|
|||
|
|||
![]()
Evident ca nimeni nu este de acord cu dictatura si limitarile aduse de ea(desi nu toate, unele sunt bune pentru popoarele salbatice din est) insa daca ea este buna la ceva in tarile noastre estice ....atunci este la CISTIGAREA RAZBOAIELOR.
Dumnezeu a trimis dictatura proletariatului in Rusia pentru a ne elibera de ciuma satanica a nazismului si mai ales PENTRU A SALVA ORTODOXIA, ASTA-I CLAR CA BUNA ZIUA!...dupa care a eliminat-o usurel si a adus un regim linistit PRECAUT-DEMOCRATIC, cel a lui Putin si Medvedev. |
|
||||
|
||||
![]()
In '89 a fost lovitura de stat!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce-a fost ce n-a fost, ideea este ca am dat jos un dictator.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fie, nu cunosc eu destula lume. 2) Nu ar trebui numai comparata situatia materiala si din inavtamant de atunci cu acum ci si situatia de atunci in Romania cu cea de atunci in occident, respectiv de acum din Romania cu de acum in occident. In occident, in acei ani (pana la inceputul anilor 80) fusese o perioada indelunga de crestere economica. De atunci, este mai mult scadere. Este mai greu de trait acum aici ca acum 25 de ani. In schimb, in Romania este mai mult belsug ca atunci. I sa se reflecta acuoplo problemele sistelmului economiei de piata, in mod mai drastic. Nu spune nimeni ca este un sistem perfect sau ideal. Dar este un sistem mai bun pentru om, mai uman, pe departe, decat cel comunist si ceausist. Oricum, pe oriunde ati scoate-o, ajungem la aceeasi problema: pretul libertatii. Sigur ca ets emai greu sa te descurci, din anumite puncte de vedere, in libertate; insa merita! (Daca stau insa sa ma gandesc ce puteri de descurcare iti trebuiau ca sa gasesti oua si branza in timpul lui Ceausescu..)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|