Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.01.2011, 15:45:43
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Cel mai grav lucru este cand crezi ca e si bine asa cum esti.
Dar cum ai vrea sa fiu? :) Lingau, sa ma ploconesc? Perfid?
Vechi 31.01.2011, 17:43:04
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

traditie,ma bucur pt tine ca esti vegetarian si nu ai mancat carne de 13 ani.m-am linistit,sincer.era o metafora,fraza cu hod-dog-ul.dar ma rog.......fiecare cu treaba lui........eu spun ceva ,tu spui altceva......chiar nu ne intelegem.si nici nu vreau sa te inteleg.am vazut posturile tale si din alte topicuri......si mi-am dat sema de ce nu ne intelegem.nu vreau sa mai dezvolt
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 17:49:47
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Pai ce alta alegere aveai atunci decat sa fii linistit? :)

Dragi Raoul si iulyaan, daca erati acum in comunism si prindeati curajul sa va exprimati opiniile cum o faceti aici pe forum, iar din intamplare opiniile voastre contraveneau ideilor sistemului, erati catalogati intr-o clipa drept tradatori de patrie, ridicati pana a doua zi dimineata si sfarseati ca sclavi la vreo mareata constructie comunista, sau vi se oferea un viitor "stralucit" de maxim cateva saptamani de viata dupa ce in prealabil va erau distrusi in bataie ficatii in subsolurile securitatii.

Ideea este: bucurati-va de libertatea de opinie, ganditi cum e mai bine sa se faca, evitand sa va puneti singuri streangul de gat prin promovarea unui sistem totalitarist.

PS Romania s-a dus la fund dupa 1989 tocmai datorita lipsei de ratiune a oamenilor, care s-au trezit precum animalele fara lesa si n-au stiut cum sa gandeasca si ce sa faca cu libertatea lor. Apoi s-au gandit ca n-ar fi rau sa se mnance intre ei. Deci ce vreti? Lesa, sa revenim ca animale cuminti in custi, sau inteligenta sa traim linistiti ca oamenii liberi fara sa ne mancam unul pe altul?
Cata dreptate ai!!! Ce pacat ca unii refuza sa priceapa ori sa admita...
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 18:00:46
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

sa luam aminte din egipt.......trebuie sa facem o revvolutie(o adevarata revolutie)darin adevaratul sens al cuvantului
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 18:04:36
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
sa luam aminte din egipt.......trebuie sa facem o revvolutie(o adevarata revolutie)darin adevaratul sens al cuvantului
asta s-a intamplat si in '89, chiar daca Revolutia a fost furata.
am dat jos un dictator.
Reply With Quote
Vechi 31.01.2011, 20:08:08
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,cristian67

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Ratiunea este slujitorul instinctului si cel mai mare dusman al INIMII,iar pe HRISTOS il ai in inima(acolo cauta-L).Ratiunea e cea mai mare tarfa a diavolului,care trebuie calcata in picioare.
cristian,daca privesti ratiunea ca venind de la cel rau, atunci debaraseaza-te de ea,dar tot rational poti ajunge la concluzia ca o putere este vinovata de lucrurile ce se vad si nimic nu e la intamplare.depinde de unghiul din care privesti lucrurile si important este sa alegi unghiul bun.
Vechi 31.01.2011, 23:33:11
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Evident ca nimeni nu este de acord cu dictatura si limitarile aduse de ea(desi nu toate, unele sunt bune pentru popoarele salbatice din est) insa daca ea este buna la ceva in tarile noastre estice ....atunci este la CISTIGAREA RAZBOAIELOR.

Dumnezeu a trimis dictatura proletariatului in Rusia pentru a ne elibera de ciuma satanica a nazismului si mai ales PENTRU A SALVA ORTODOXIA, ASTA-I CLAR CA BUNA ZIUA!...dupa care a eliminat-o usurel si a adus un regim linistit PRECAUT-DEMOCRATIC, cel a lui Putin si Medvedev.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 01:44:19
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
asta s-a intamplat si in '89, chiar daca Revolutia a fost furata.
am dat jos un dictator.
In '89 a fost lovitura de stat!
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 09:17:28
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
In '89 a fost lovitura de stat!
Ce-a fost ce n-a fost, ideea este ca am dat jos un dictator.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2011, 15:30:02
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
@Fani71,te cred ca ati stat 4 persoane intr-un apartament cu 2 camere,insa eu cunosc atatea familii de 4 persoane care stau intr-o GARSONIERA! De ce?? Ei ar zice bogda-proste pe un apartament ca cel de care ai pomenit tu. Si nu sunt putin aceia,sincer iti spun! Vin-o in tara si bate putin pe la usi,uita-te pe lista cu datoriile de la intretinere a fiecarui bloc si te vei convinge de "avantajele" democratiei! Spuneai ca inainte nu era caldura suficienta. Pai acum nu mai este DELOC! Fiecare e pe cont propriu... daca are bine,daca nu nu! Nu-i da nimeni nici macar o ora de caldura!
1) Din toate cunostiintele, prietenii si rudele mele de altadata, nu cunosc pe nimeni care sa o duca mai rau acum ca inainte de 89. Punct. Aaa, ca multi inca stau la apartamente de bloc, da; dar in general le apartin.
Fie, nu cunosc eu destula lume.

2) Nu ar trebui numai comparata situatia materiala si din inavtamant de atunci cu acum ci si situatia de atunci in Romania cu cea de atunci in occident, respectiv de acum din Romania cu de acum in occident. In occident, in acei ani (pana la inceputul anilor 80) fusese o perioada indelunga de crestere economica. De atunci, este mai mult scadere. Este mai greu de trait acum aici ca acum 25 de ani.
In schimb, in Romania este mai mult belsug ca atunci. I sa se reflecta acuoplo problemele sistelmului economiei de piata, in mod mai drastic. Nu spune nimeni ca este un sistem perfect sau ideal. Dar este un sistem mai bun pentru om, mai uman, pe departe, decat cel comunist si ceausist.

Oricum, pe oriunde ati scoate-o, ajungem la aceeasi problema: pretul libertatii.
Sigur ca ets emai greu sa te descurci, din anumite puncte de vedere, in libertate; insa merita!
(Daca stau insa sa ma gandesc ce puteri de descurcare iti trebuiau ca sa gasesti oua si branza in timpul lui Ceausescu..)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos Marius22 Generalitati 16 22.02.2014 16:03:38
L-au deshumat pe Ceausescu sergiu Generalitati 37 27.07.2010 20:01:13
15 IANUARIE.Se naste o stea iulyaan Generalitati 50 15.01.2009 09:08:54