Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2011, 14:15:02
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Le amesteca pentru ca habar nu are despre ce vorbeste. Acest individ pluteste intr-un ocean de mediocritate.

Ca sa nu mai zic ca e un ecumenist din ala care vede peste tot acelasi lucru, Buddha, Mahomed, Iisus si Bill Gates fiind in mintea lui varfuri ale aceluiasi iceberg. Amesteca crestinismul cu chakrele din hinduism, ne povesteste despre calugarii shaolin, ocultism, ezoterism si toate sunt legitime si compatibile unele cu altele.

Biata lui minte atata poate.
Si e ceva rau in asta , fii sigur ca are mai multe cunostine decat tine , ai vizionat vreodata o emisiune de a lui , ca sa poti trage o asemenea concluzie, ?El nu s a rezumat doar la crestinism , ci a studiat si alte religii , nu cred ca e ceva rau.
Vechi 02.02.2011, 14:37:57
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Si e ceva rau in asta , fii sigur ca are mai multe cunostine decat tine , ai vizionat vreodata o emisiune de a lui , ca sa poti trage o asemenea concluzie, ?El nu s a rezumat doar la crestinism , ci a studiat si alte religii , nu cred ca e ceva rau.
Mai da cand le-a studiat? Intre postul de la televiziunea anterioara si cel de la b1TV sau intre emisiunea de saptamana asta si cea de saptamana viitoare?
Si eu pot sa citesc pe Wikipedia 2 pagini despre fiecare dar asta nu inseamna ca stiu...
Vechi 02.02.2011, 14:52:15
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
pentru tine toate-s bune dar nu sunt de folos fiindca nu cunosti cerstinismul doar superficial.spunem cite emisiuni inregistrate ai cu el sa vezi sa tragi concluzii,ca face enunturi sclipitoare dupa ce le listruieste bine cu ceara de parchet sa prinda bine la gura casca.e un fel de tocana apetisanta numai buna de umplut gurile celor "casca".fi sigur ca eu il cunosc demult.ca om e un baiat dragut si vorbeste mult, are multi "prieteni"ce mereu ii ameninta cu "prajala" nu stiu unde in ortodoxie a gasit asemenea tehnica de a ajuta aproapele pt.care uneori cind situatia o cere iti poti da viata.dar de fapt cu prajala e o alta poveste ce vine di alta parte.iubeste-ti vrasmasul=ortodox;prajeste-ti vrasmasul=indracit ratacit.

Last edited by mihaila_alin; 02.02.2011 at 15:09:18.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? alexdu Generalitati 47 22.01.2013 10:22:31
Oreste Teodorescu Andrei B. Generalitati 33 28.07.2011 08:15:26
Codul lui Moise... silverstar Generalitati 8 30.01.2009 22:25:04
Codul lui Da Vinci... anyyacory Despre Biserica Ortodoxa in general 99 09.07.2008 08:28:39