![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si eu pot sa citesc pe Wikipedia 2 pagini despre fiecare dar asta nu inseamna ca stiu...
|
|||
|
|||
![]()
pentru tine toate-s bune dar nu sunt de folos fiindca nu cunosti cerstinismul doar superficial.spunem cite emisiuni inregistrate ai cu el sa vezi sa tragi concluzii,ca face enunturi sclipitoare dupa ce le listruieste bine cu ceara de parchet sa prinda bine la gura casca.e un fel de tocana apetisanta numai buna de umplut gurile celor "casca".fi sigur ca eu il cunosc demult.ca om e un baiat dragut si vorbeste mult, are multi "prieteni"ce mereu ii ameninta cu "prajala" nu stiu unde in ortodoxie a gasit asemenea tehnica de a ajuta aproapele pt.care uneori cind situatia o cere iti poti da viata.dar de fapt cu prajala e o alta poveste ce vine di alta parte.iubeste-ti vrasmasul=ortodox;prajeste-ti vrasmasul=indracit ratacit.
Last edited by mihaila_alin; 02.02.2011 at 15:09:18. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre emisiunea si cartea lui Oreste? | alexdu | Generalitati | 47 | 22.01.2013 10:22:31 |
Oreste Teodorescu | Andrei B. | Generalitati | 33 | 28.07.2011 08:15:26 |
Codul lui Moise... | silverstar | Generalitati | 8 | 30.01.2009 22:25:04 |
Codul lui Da Vinci... | anyyacory | Despre Biserica Ortodoxa in general | 99 | 09.07.2008 08:28:39 |
|