![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
stiu ca suna bine ca auzi ca numai tu si ai tai sunteti alesi. dar asa gandeste Dumnezeu? cred ca ap. Pavel ne da o idee despre asta in Romani 2:10-16. daca imi aduc bine aminte, este apostolul ce se citeste in duminica a 2a dupa Rusalii, a Sfintilor Romani. dar cine se mai uita in Scriptura, daca parintele x a zis ca doar ortodocsii se mantuiesc? adica cel ce propovaduieste bunatatea lui Dumnezeu, nu a bun. dar sun buni cei ce ne arata un Dumnezeu dur, nedrept, acelasi cu cel din VT? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"de 3 lucruri ne vom mira daca ajungem in Rai: 1. de cei pe care ii vom vedea acolo; 2. de cei pe care nu ii vom vedea; 3. ca noi insine am ajuns acolo." nu mai stiu autorul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa nu isc polemici aiurea reafirm doar ca , personal am convingerea ca se vor mantui oameni din toate neamurile si credintele ! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu am zis ca ma cred mai intelept decat parintele, ci ca ii cred mai intelepti pe ceilalti sute de sfinti si duhovnici care au spus exact invers. Ma raliez majoritatii. Dar am facut mai mult de atat, in celelalte mesaje am si aratat de ce catolicii nu au sfinti sau minuni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu ii spui unuia ca pamantul e rotund si ala spune ca e patrat inseamna ca esti rau cu el? Mai ales in cazul mantuirii, cand e ceva capital. Ca asa dupa noi putem sa spunem cum vrem, dar nu prea suntem nici sfinti nici mari teologi. |
|
||||
|
||||
![]()
lui ma adresam, chiar daca m-am agatat de comentariul tau.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Mantuirea | Tartaruga | Dogmatica | 413 | 11.09.2012 03:18:26 |
Mantuirea | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 24.12.2006 22:39:15 |
|