![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu m-am chinuit degeaba cu liceu si facultatea....
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S Aveam note mici la religie... Imi amintesc ca am luat un 3 odata pentru ca am propus sa se tina un moment de reculegere pentru victimele atacurilor teroriste din Spania in urma carora au murit si romani... Profesoara a crezut ca imi bat joc mi-a dat 3 si m-a scos afara din clasa... 3 sau 4 nu mai stiu exact... faza s-a intamplat in liceu...
|
|
|||
|
|||
![]()
ia-ma cu "tu"... am numa 23 de ani.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In timpul scolii am avut toate notele in afara de 1. La informatica aveam la un moment dat un 5 si apoi am luat un 2 ![]() EDIT: si eu aveam note proaste la religie. Si la purtare... am avut 7. Last edited by Raoul; 04.02.2011 at 20:17:29. |
|
|||
|
|||
![]()
de ce te-ai chinuit degeaba?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt pusa in dificultate in privinta asta:P.
|
|
|||
|
|||
![]()
atunci spune-mi "dumneavoastra" :D
|
|
|||
|
|||
![]()
ca nu am avut nota 1, si deci nu-s scolar adevarat, am zis asa in gluma... cu intonatie...
deci miercuri mi-a facut parintele rugaciunea, aveam un proiect in ziua aia, si m-am dus sa scot o coala A2 de pe cd, cand intreb cat e, a zis 3,5 lei, eu ca varza, plecai fara bani de acasa, m-am imprumutat, dar aveam decat 3 lei. si imi luase deja cd ul si nu stiam cum sa fac sa nu ma fac de ras... ii zic sa-l micsoreze, sa-l faca A3, dar persoana ca de ce... si eu pana la urma am zis ca n-am bani, am decat 3 lei, "nu-i nimic" zice. la sfarsit imi impatureste desenu, il perforeaza sa-l bag in dosar si cand sa-i dau si eu 3 lei, zice numai , lasa, ori ii iau pe toti ori deloc... nici nu stiam ce sa-i mai zic... am zis multumesc si am plecat... Last edited by Ana.Maria.; 04.02.2011 at 20:24:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1 nu e pentru copiat?? |
|
|||
|
|||
![]()
inseamna ca ai copiat cum trebe...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
"foarte ciudat" | annajanette | Generalitati | 369 | 16.05.2010 13:53:45 |
ciudat | alex00 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 01.02.2010 20:42:22 |
|