Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Eu cred ca ar trebui sa fiti explicita.
1. Dati niste citate in limba romana iar pentru ele dati un link cu ceva scris in spaniola/portugheza
|
Exista deasupra traducerea in romana. Atentie!
Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Sfintii parinti ai ortodoxiei, asa cum ii considerati dumneavoastra, nu puteau spune nimic despre Biserica Catolica , pentru simplul fapt ca la ora aceea Biserica era una, dar pentru omul ignorant orice e bun ca argument, doar sa fie in favoarea lui.
In momentul in care imi veti spune care e nelamurirea dumneavoastra referitoare la vreo scriere a papei Benedict al XVI-lea, ma voi documenta si va voi spune. In acest caz va pot spune ca nu cunosc limba spaniola sau portugheza, iar daca aceasta carte nu a fost tradusa in romana, nu pot sti ce contine.
|
Inainte sa vorbesti intereseaza-te! Sfintii parinti pentru ortodocsi nu sunt doar cei care erau cand bisericile inca erau una. In aceasta categorie mai intra si altii. Asa ca ia-o cu frana la a numi pe cineva "om ignorant" si bazeaza-te pe textul dat, fara sa sari in sus. Ia exemplu de la domnul Erethorn.
Nelamurirea mea e evidenta, daca textul respectiv apartine Papei si daca afirmatiile ii apartin.