![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi o idee, sa caut cartea "Credinta si viitor", ca asa cred ca se traduce, ca sa vedem exact continutul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Dati niste citate in limba romana iar pentru ele dati un link cu ceva scris in spaniola/portugheza 2. ulterior "cica" cartea ar fi fost tradusa si ne dati un link explicit catre un site care are titlul "cumplita ratacire a papistasilor de la Vatican", iar cel care are numele "garduldefier" are poza lui Corneliu Zelea Codreanu; citez din ceea ce afirma acest "gardul de fier": "Cititi ce spuneau sfintii parinti ai ortodoxiei legat de Biserica Catolica.Ati inceput sa imprastiati niste erezii cumplite,noi,crestinii ortodocsi romani,nu putem lua parte la asemenea blasfemii.Papa de la Roma,pentru noi,este un ERETIC!!!" Sfintii parinti ai ortodoxiei, asa cum ii considerati dumneavoastra, nu puteau spune nimic despre Biserica Catolica , pentru simplul fapt ca la ora aceea Biserica era una, dar pentru omul ignorant orice e bun ca argument, doar sa fie in favoarea lui. In momentul in care imi veti spune care e nelamurirea dumneavoastra referitoare la vreo scriere a papei Benedict al XVI-lea, ma voi documenta si va voi spune. In acest caz va pot spune ca nu cunosc limba spaniola sau portugheza, iar daca aceasta carte nu a fost tradusa in romana, nu pot sti ce contine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nelamurirea mea e evidenta, daca textul respectiv apartine Papei si daca afirmatiile ii apartin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iată un link către versiunea completă a cărții, în limba germană: http://www.bilandia.de/multimedia/le...3466367535.pdf Și aici, versiunea în limba engleză: http://books.google.ro/books?id=csv9...page&q&f=false Last edited by Erethorn; 05.02.2011 at 15:19:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am sa ma interesez la biblioteci de aceasta carte, in alta parte nu stiu, ca pe internet sunt numai aceste pagini.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nimic nou, unii catolici nu resping evolutionismul, fac o compilatie intre evolutionism si geneza (si nu numai catolici). Ma refer la cei din cler, ca altfel sunt si ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru dianagroza - mesajul autorului este exact opusul celui pe care încearcă să-l prezinte site-ul de pe care ați pescuit citatele. Autorul prezintă mai întâi toată suita de dubii pe care moderismul le ridică în calea credinței, și se întreabă cum mai poate rezista credința, inclusiv credința în adevărul Scripturii, în fața acestui asalt. Din această secțiune sunt scoase citatele și prezentate tendențios astfel încât să pară că exprimă poziția autorului. Vă las cu întrebarea: Oare care este poziția autorului, exprimată în continuare ? Luați în calcul cine este acest autor și încercați să dați un răspuns în conformitate cu bunul simț. |
|
||||
|
||||
![]()
În mod cert textul respectiv nu aparține Papei. Dacă aparține profesorului Iosif Ratzinger ? Nu știu, profesorul a scris mult, iar eu am citit puțin din ceea ce a scris. Dar am citit tot ceea ce a scris papa Benedict, și anume două enciclice: "Dumnezeu este iubire" și "Iubire în adevăr".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Capul meu zice ca nu e interpretata corecta, poate e o rautate, dar cred ca e mai putin important ce zic eu, e necesar sa vad ce zice autorul.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa Benedict | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 243 | 30.06.2017 16:53:34 |
Bulgarii si papa | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 12.11.2010 20:06:24 |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Papa Benedict a facut parte din tineretu hitlerist | mihailt | Generalitati | 50 | 18.10.2010 21:35:01 |
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara | pac_man_c | Generalitati | 5 | 28.12.2009 03:52:06 |
|