Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2011, 15:39:22
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Nelamurirea mea e evidenta, daca textul respectiv apartine Papei si daca afirmatiile ii apartin.
În mod cert textul respectiv nu aparține Papei. Dacă aparține profesorului Iosif Ratzinger ? Nu știu, profesorul a scris mult, iar eu am citit puțin din ceea ce a scris. Dar am citit tot ceea ce a scris papa Benedict, și anume două enciclice: "Dumnezeu este iubire" și "Iubire în adevăr".

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 05.02.2011, 15:44:18
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
În mod cert textul respectiv nu aparține Papei. Dacă aparține profesorului Iosif Ratzinger ? Nu știu, profesorul a scris mult, iar eu am citit puțin din ceea ce a scris. Dar am citit tot ceea ce a scris papa Benedict, și anume două enciclice: "Dumnezeu este iubire" și "Iubire în adevăr".
Fostul cardinal Ratzinger e actualul papa, nu? Ma gandesc ca aceasta carte " Fé e Futuro" e scrisa de cineva, nu cred ca este inventie. Acum conteaza corectitudinea citatelor, e nevoie si de partea de inceput. Am sa caut aceasta carte tradusa in limba romana.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa Benedict Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 243 30.06.2017 16:53:34
Bulgarii si papa Seraphim7 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 12.11.2010 20:06:24
Patriarhul Moscovei si Papa Erethorn Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 41 29.10.2010 15:20:47
Papa Benedict a facut parte din tineretu hitlerist mihailt Generalitati 50 18.10.2010 21:35:01
Biblia Ortodoxa Si Biblia Sectara pac_man_c Generalitati 5 28.12.2009 03:52:06