Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ați dori o asemenea schimbare?
Da 43 75,44%
Nu 8 14,04%
Nu-mi pasă / Indiferent / Indecis 6 10,53%
Votători: 57. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2011, 16:46:18
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Cum n-a fost Iisus evreu?? Pai nu s-a nascut in trup din mama evreica? Nu a fost circumcis in a opta zi? Nu a fost inchinat la Templu? Nu s-au dat 2 turturele jertfa pentru El? Nu mergea la sinagoga? Nu mergea in pelerinaj anual la Ierusalim? Nu tinea sabatul? Nu tinea sarbatorile evreiesti? Nu Lui I s-a scris pe cruce: Rex Iudeorum? Nu este El Fiul Dumnezeului revelat lui Moise si celorlalti profeti -- evrei?

Sigur ca a fost evreu dupa trup si Lege, dar a venit pentru fiecare fiinta umana indiferent de timp, secol sau loc. In Hristos numai este nice evreu, nici grec...asta nu inseamna ca Hristos nu a fost evreu, nici nu inseamna ca El mai este evreu. El este Dumnezeu, Dumnezeu este Dumnezeu, nu ortodox sau iudeu, sau eu stiu ce.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt fosti fumatori pe forum... cred_cu_adevarat Generalitati 36 25.04.2012 16:35:00
Forum Crestin Ortodox! Pr. Gheorghe Generalitati 4 19.09.2011 13:16:37
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11