Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Ați dori o asemenea schimbare?
Da 43 75,44%
Nu 8 14,04%
Nu-mi pasă / Indiferent / Indecis 6 10,53%
Votători: 57. Nu poti vota in acest sondaj

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2011, 18:45:13
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Wink

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Normal ca a fost evreu. A contestat cineva? Eu in nici intr-un caz.
Asteptam raspuns de la calatorul nostru din alte motive. In continuare astept raspunsul lui.
Ortodox are si alt sens, nu doar de confesiune...

Sa fim seriosi...Iisus este si va ramane evreu....si in Biblie nu scrie ca ar fi optat pt ortodoxie , ca doar se stie cand a avut loc marea scindare....Tot in Biblie sta scris ca cine va adauga, sau scoate ceva din continutul ei, va fi blestemat....Deci...de dragul unui fanatism sa ajungem sa debitam enormitati cum ca Iisus Hritosul lumii este ortodox imi pare o aiureala....NU CRED ca s-a dat rastignirii "special" pt ortodocsi....si mai am convingerea ca la a doua venire nu va veni DOAR pt ortodocsi, fie ca va convine sau nu....Si sa nu ne ascundem in dosul unor intelesuri ale unor cuvinte, ca abia atunci ne asemanam celor din secte....Nimic nu imi va schimba opinia, ca Domnul nostru Iisus nu a venit pentru toti crestinii care il iubesc si marturisesc...Iar celui care a indraznit sa scrie ca Iisus nu este evreu...nu-i pot transmite decat sincera mea compasiune....In rest nu mai comentez pt as risipi orzul degeaba....Dumnezeu stie cine si cat il iubeste.....Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca sunt fosti fumatori pe forum... cred_cu_adevarat Generalitati 36 25.04.2012 16:35:00
Forum Crestin Ortodox! Pr. Gheorghe Generalitati 4 19.09.2011 13:16:37
Este imposibil sa facem bine celorlalti daca suntem saraci? Florin-Ionut Umanitare 60 09.02.2011 19:58:11