![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
"Mamaaa ce surprinsi vor fi unii de cei pe care ii vor gasi in RAI si de cei care nu vor fi gasiti acolo..."
Ca sa revin : ca sa fie surprinsi trebuie ca acei "unii" sa ajunga in Rai , nu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca , vor fi mirati unii NP ajunsi in Rai ca alti semeni de-ai lor sunt in Iad si cu ei in Rai se afla si ortodocsi....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
De mii de ori scuza-mi ignoranta dar ce inseamna NP ? ( neoprotestant ? )
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
BC= Biserica Catolica P= protestanti NP= neo-protestant
|
|||
|
|||
![]()
NP nu stiam... am intuit doar. Cum ar fi fost sa fi inteles NP = no problem :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuză-l pe fratele Geony, dânsul a luat o doză mai mare de Ortodoxie, de aceea e atât de plin de zel.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La noi nu se dau "doze"...doze luati voi, ca asa sunteti de orbi spirituali incat nu vedeti numai Raiul in fata!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Io nu stiu ce sa mai cred despre tine. In sute de postari spui ca NP au doctrine false, ca n-au nimic de-a face cu Hristos, ca sunt cu satana. Iar acum deodata, NP (aka sectarii) ajung in Rai. Si nu oriunde ci chiar langa ortodocsi. Mai ceva decat Parinele Staniloaie care spunea despre NP doar ca: „se vor mantui insa vor sta mai departe de lumina lui Dumnezeu” Poti sa explici cum de ti-a scapat o asemenea perla? Last edited by Iosif77; 06.02.2011 at 21:36:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pai Raiul este imprejmuit de gard, asa ca poate am spus si eu ca stati aproape de gard...nu in mijlocul Raiului.... Nu e perla, e o parere pe care mi-o fondez tot Biblic - ca sa vezi ca citesc si eu Biblia. Pavel sustine ca si evreii se vor mantui si paganii si crestinii...pe evrei ii va judeca dupa Legea mozaica, pe pagani (cum sunteti si voi) ii va judeca dupa Legea morala naturala, iar pe crestini dupa Evanghelie. Asa ca, repet, doar o parte din voi vede Raiul (trice e departe de el, ca el a parasit BO)..
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|